Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner du Ventilspindel på et dekk

Tire ventil stammen fjerning er nødvendig når stammen er ikke lenger effektivt holder på luften i dekket. En ventilspindel har en ventilspindel kjerne, som kan være årsaken til lekkasjen. Hvis stammen kjerne ikke er årsak, deretter fjerne stammen er nødvendig. Valve stammer slitasje over tid og bør byttes ut for å unngå et flatt dekk. Når en ventilspindel er fjernet, er det ikke kan brukes på nytt, og en ny installeres. Et dekk ventilen har en pakning inni felgen, noe som holder luften fra å skyve stammen ut, og en pakning på utsiden av felgen som holder ventilen fra å bli skjøvet inn hva du trenger
Vernebriller
Valve stem kjernen trekke verktøyet
Sledge hammer
Tire skiftende smøremiddel
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Sett på et par vernebriller.

2

Skru, og fjern, ventilen stammen cap.
3

Sett ventilen stammen kjernen trekke verktøy i ventilen stammen, og vri den til venstre, til kjernen unthreads og lufttrykk i dekk utgivelser.
4

Lay dekket flatt på gulvet, og bryte forseglingen hvor sideveggen av dekket møter felgen, ved å trå på sideveggen med foten eller pounding på den med en slegge.
5

Finn hvor ventilen stammen er på felgen, og skyv i sideveggen av dekket for å avsløre den indre pakningen av stammen med fots.
6

Påfør en generøs mengde dekk-skifte smøremiddel over ytre og indre gummipakninger av ventilen stammen med en tannbørste.
7

Grip den ytre ventil Tapp med en tang, og vri den frem og tilbake for å la smøremiddel for å mette ventil pakninger.
8

Stikk en skrutrekker gjennom ventilen stammen, inntil håndtaket er i flukt med kanten av den gjengede delen av stammen.
9

Hold i håndtaket på skrutrekkeren med venstre hånd, og trykk, eller pund, leder av håndtaket med slegge, inntil ventilen stammen er skjøvet hele veien gjennom felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70868.html

Previous:
Next:

flate dekk