Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner Flat dekk Fra Felger

Dekk er en blanding av metall stropper innkapslet i herdet gummi. Vulsten på et dekk er en sirkel av metall tau omgitt av gummi hvis diameter er mindre enn den for dekkets felgen, slik at fjerning av et dekk fra felgen vanskelig. Prosessen gjøres best ved hjelp av et dekk montering maskin som gjelder hydraulisk trykk, men siden du sannsynligvis ikke har en i garasjen din, kan du fjerne et flatt dekk fra sin felgen ved hjelp av standard håndverktøy. Du trenger
2 lirke barer
Spray smøremiddel
Valve kjerne verktøy for fjerning
Jack
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Løsne hjulet sin slepe nøtter med en hjulmutternøkkel og heve bilen med en jekk. Fjern lug nuts og sett dem til side. Ta av hjulet og sett den på et flatt underlag. Fjern ventilen kjerne med spesielt verktøy for å slippe ut gjenværende lufttrykket.
2

Bryt løs perle på den ene siden av dekket ved kile fast en lirke bar mellom perle og kanten av felgen og bruke betydelig press. Gjenta dette rundt hele kanten på dekket inntil vulsten skyves frem og løs. Gjenta på den andre siden.
3

Spray kanten av felgen med smøremiddel.
4

Skyv brekkjern under perle av dekk og trekk perlen over kanten av felgen ved å trekke lirke bar ned mot motsatt side av dekket mens du bruker kanten av felgen for innflytelse.
5

Skyv den andre lirke bar under leppen felgen tilstøtende til den første brekkjernet. Begge lirke barer bør ligge flatt på toppen av felgen nå med perle på en kant trukket opp over kanten av felgen.
6

Force andre lirke bar rundt omkretsen på felgen, trekke perle opp og over kanten av felgen etterhvert. Du vil måtte bruke betydelig kraft for å føre andre lirke bar rundt, men du vil se leppe begynner å trekke over kanten.
7

Gjenta trinn 3 til 6 for den andre siden. Ikke slå på dekket over. Bringe tilbake perle over samme kanten av felgen over hvor du bare trakk foran perle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70837.html

Previous:
Next:

flate dekk