Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hjemmelaget Tire Sealant

En blåst dekk kan sette ganske bulk i reiseplaner i noen driver eller syklisten. Dekkene er skoene til bilen, og holde dekkene i god form er avgjørende for både sikkerhet og funksjonelle årsaker. Dekktetningsmiddel kan være svært nyttig i avsluttende dekk lekkasjer og hindre luftlekkasje. Mens det er flere merkevarer tetningsmiddel på markedet, for eksempel Slime og Ultraseal, noen mennesker foretrekker å lage sine egne. Hjemmelaget tetting

Pure glyserin er ofte brukt som en base for hjemmelaget fugemasse fordi det er en god fortykningsmiddel. Menneskelig skjegg stubbene eller glitter fungerer godt når det legges til det fordi de større partiklene kan blokkere en lekkasje når injiseres inn i dekket gjennom en luftpumpe, mye som blodet koagulerer rundt et kutt.

Helmelk har blitt brukt som en tetningsmasse i sykkeldekk før fordi fettinnholdet hjelper plug lekkasjer og trykket fra væsken på innsiden av dekket styrker den mot ytre press og punkteringer. Dette fungerer bedre som en kortsiktig løsning for et dekk punktering fordi melk vil gå sur og bli en yngleplass for bakterier inne i dekket over tid. Hvis du bruker helmelk eller kremost som dekktetningsmiddel, bør det bare være til du kan få dekket skiftes ut. Hvis du ønsker å fortsette å bruke et punktert dekk i en lengre periode, holde seg borte fra ferskvarer, som for eksempel melk eller kremost. Hvis dekket blåser ut lenge etter at melken ble lagt til, vil det være en stygg lukt utgitt når dekket er brutt.

Flytende latex er et annet alternativ som tetningsmiddel-base fordi det kan bli injisert i dekk i flytende form, og så vil det stivne i en gummiaktig stoff som kan dekke dekk punkteringer. Ved hjelp av et kurs fil på tube av en sykkel dekk kan produsere en gummiaktig støv som fungerer sammen med glitter i coagulating rundt luftlekkasjer. I stedet for å kaste ut en gammel tube, sende den og deretter legge den resulterende støv til hjemmelaget blanding. Dette fungerer godt med latex også.

Mold byggmester, en type reparasjon kitt, er et annet alternativ å tette lekkasjer. Stoffer som starter i flytende form og deretter størkne til en klebrig stoff gjør for gode selfangere. Noen lim kan være effektive, for eksempel Epoxy, men andre ikke binde seg til gummi svært godt eller ikke er vanntett. Hvit lim ville ikke være sterk nok til dette formålet, og er ikke vanntett så det anbefales ikke.

Noen forseglinger og kombinasjoner fungere bedre med visse dekktyper enn andre, så eksperimentere med hjemmelagde tetningsmiddel for å se hva fungerer best for deg. Hvis du fortsatt har problemer med punkteringer eller luft tap, prøv en butikk-kjøpte fugemasse eller bland en butikk merkevare med hjemmelaget fugemasse og se om det er en forbedring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70758.html

Previous:
Next:

flate dekk