Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer flatt dekk og erstatt Valve

Hvis en bilens dekk er punktert av en spiker, en ekstern plugg eller en inflasjon aerosol kan løse problemet lenge nok til å komme seg hjem. Det er imidlertid ansett som en upålitelig, usikre og midlertidig reparasjon. En intern patch-plugg skal installeres, som må knuses i dekket ned ut av felgen. Hver gang et dekk fjernes fra felgen, bør ventilstammen erstattes, ettersom mange leiligheter kan tilskrives feil ventilspindlene. En profesjonell dekk installasjon sentrum må være ansatt for å inspisere dekket fra innsiden og ut for indre skader, riktig reparere dekket hvis mulig og sørge for at ventilen stammen er erstattet. Du trenger
Flat dekk inspeksjon badekar 1/2 full av waterTire machineTire verktøy barPatch-plug kitPatch-plugg rollerTire chalkVulcanizing liquidPre-buff dekk cleanerTire bufferPliersValve stammen assortmentValve stammen pullerTire reamerValve kjerne removerTire reparasjon standTire balanse maskin

Vis mer Instruksjoner
en

Pump opp dekket til 32 pounds per kvadrattomme med luftfylling måleren på dekk maskinen. Plasser oppblåst dekk i flat dekk inspeksjon badekar og sjekke lufttrykket for lekkasjer. Synlige bobler vil vises fra lekkasjen i dekket. Denne prosedyren skal gjøres selv om det er en synlig spiker eller objekt å sikre at det ikke har vært noen andre skader på slitebanen og på dekksiden.
2

Marker lekkasjen (e) i dekket som er akseptable å reparere (se advarsler) med dekk kritt. Dersom lekkasje ikke kan repareres skikkelig, vil dekket må erstattes. Også markere posisjonen av ventilstammen forhold til utsiden sidevegg av dekket.
3

Fjern ventilkjernen mot ventilstammen ved hjelp av ventilkjernen fjerner. Tillat lufttrykket i dekket til å forsvinne helt. Fjern eventuelle hjulvekter som er festet til perlen av felgen slik at du ikke skader perle av dekk.
4

Bryt dekk ned fra felgen med dekk maskin og dekk verktøylinjen. Fjern dekket fra felgen.
5

Place dekket inn et dekk reparasjon stativ med plasseringen av punktering på et behagelig nivå for å reparere. Om nødvendig, fjern eventuelle synlige objekter fra dekk slitebanen. Merk:. Hvis inflasjonen aerosol eller en ekstern dekk støpselet er brukt, vil inflasjonen aerosol må rengjøres grundig fra den interne blære av dekket, eller den eksterne kontakten må fjernes
6 < p> Legg merke til vinkelen på objektet i slitebanen og setter dekket reamer i kanyle. Snu reamer å forstørre punktering før du kan skyve og dra i rømmeren lett i beltet
7

Squirt pre-buff dekk renere i en -. Tommers radius rundt punktering hullet og tørk. Buff innsiden blære av dekket i området du bare ryddet med dekk buffer.
8

Påfør et tynt lag med vulcanizing væske til polert området. Vent noen få minutter til å kurere.
9

Tilbake til felgen mens du venter på vulcanizing væske for å kurere og erstatte ventilen stammen. Fjern ventilspindelen fra felgen ved hjelp av en ventilspindel avtrekker. Cutting diker også kan fungere på de fleste bildekk ventil stammer ved snipping gummi seter utenfor ventilstammen og trekke dem oppover fra toppen av felgen. Inspisere felgen rundt innsiden og utsiden av ventilstammen hullet for å sørge for at ingen rust eller korrosjon på felgen er til stede. Sett inn en ny ventil stammen med ventilstammen avtrekker til gummi setet er sikker i ventilstammen hullet.
10

Tilbake til dekk og sjekke vulcanizing væske. Det bør vises nesten tørr før du setter inn en patch-plugg inn i den. Få oppdateringen-pluggen og fjern eventuelle beskyttende deksel fra toppen og baksiden av patch-plugg. Sett metallføringen av plasteret-pluggen inn i punktering fra innsiden blæren til du kan se guiden poking gjennom det ytre slitebanen på dekket. Trekk veiledning gjennom punktering med en tang. Guiden skal føles stram og krever litt anstrengelse å trekke gjennom, ellers en større patch-plugg kan være nødvendig.
11

Trekk ned på eksterne pluggen stikker gjennom punktering på slitebanen på dekket med ene side ved bruk av plasteret-plugg valse for å forsegle patch mot vulkaniserende væske og dekk blære. Plasteret bør forsegles til blæren uten å flytte. Flytt valsen opp og ned, og deretter frem og tilbake i alle retninger over overflaten av plasteret for å sikre at det er grundig festet til blæren med ingen små luftlommer synlige.
12

Dekk patch plug med et ekstra belegg av vulcanizing væske og la tørke grundig.
13

Sett dekket på felgen, samkjøre ventilstammen kritt merke på sideveggen av dekket til den nye ventilen stammen installert. Fyll dekket og sjekk patch-plugg for lekkasje. Kutt pluggen ned til slitebanen med et par skjærende diker. Kontroller og juster balansen av dekket ved hjelp av et dekk balanse maskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70741.html

Previous:
Next:

flate dekk