Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan bruke Safety Seal Off Road Tire Repair Kit

Off-roading en tendens til å forårsake mye dekkskade ut på stien, med all steinen pounding misbruk et dekk tar. Du vil til slutt nødt til å forholde seg til et dekk lekkasje eller et flatt dekk, som ikke er en enkel løsning ut i midten av ingensteds. Din raskeste og enkleste alternativet ville være å midlertidig fikse skaden ved hjelp Safety Seal Off Road Tire Repair Kit. Du trenger
Hansker
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Safety Seal slagfast koffert. Inne er en slitesterk T-håndteres probe og innsetting verktøyet, 30 langvarige 4-tommers dekk reparasjon plugger og en spesiell glidemiddel. Safety Seal instruksjoner anbefaler at du bruker deres kit for et hull ikke er større enn 1/4-tommers i slitebanen på dekket og ha minst 2/32-inch av mønsterdybden.
2

Wear et par hansker for å finne hullet og fjerne hva som forårsaket punktering, så hold den lubed sonde inn og bestemme retningen av skjæret. Sett en litt smurt Safety Seal pluggen inn i innsetting verktøyet. Like mengder av pluggen skal bli hengende på begge sider av verktøyet. Skyv innsetting verktøyet helt inn, da, mens du holder kragen mot dekket og trekke verktøyet ut, sete pluggen i dekket.
3

Skjær av overflødig plug materialet , deretter bruke luftkompressor til å fylle dekket opp igjen. Selv om dette er en høy kvalitet "self vulcanizing" reparasjonssett, kanskje du ikke har satt inn pluggen riktig, og kan fortsatt ha en liten lekkasje. Ved neste anledning, få lastebil dekk skikkelig reparert av et verksted.
4

Fix større hull eller sideveggene ved å sette inn flere Safety Seal plugger inn det skadede området. Dette er ikke en anbefalt løsning, men det kan ikke være noen annen utvei når du sitter fast på sti med noen andre måter å fikse det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70766.html

Previous:
Next:

flate dekk