Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer Radial Flat dekk

Radial dekk bruker stål belter og nylon snorer i produksjonsprosessen, for å lage et dekk stand til å lide effekt uten skader. Kombinasjonen av stål, stoff og gummi skaper et solid materiale som bøyer når truffet med steiner eller andre trafikanter farer. Men gummi er fortsatt et relativt mykt materiale, så spiker og skruer kan lett trenge gjennom dekket og muligens føre til en lekkasje ved punktering av indre fôr. Reparere en radial dekk krever den samme prosessen som med alle andre typer passasjer kjøretøy dekk. Du trenger
Tire plug and patch
Tire flytende sement
Pre-buffer løsning
Hånd skraper
Håndholdt drill
1/4 "drill bit
tenger
Wire cutters
Stitcher
Vis flere instruksjoner
en

Fjern spiker eller hindringer. Bruk tang hvis du ikke får tak i elementet. Glatt ut hullet, ved hjelp av en håndholdt drill med en 1/4-tommers bor.
2

Hell litt pre-buffer løsning på påvirket området i innerbelegget. Bruk en håndholdt skrape til å rengjøre og forberede området for en oppdatering. Tørk opp gjenværende oppløsning og rusk med en fille.
3

Skyv en plugg gjennom hullet og trekk den gjennom med tang, inntil hullet er helt plugget. klipp endene ut av pluggen med en avbitertang, slik at den er i flukt med de indre og ytre flater av dekket.
4

Påfør et tynt lag av flytende dekk sement til den berørte området og la det tørke i to minutter. Trykk en patch på plass, sentrering den over pluggen. Roll over lapp med en stitcher (en håndholdt rullende verktøyet med sløve tenner) til fullt feste lappen på dekk. La plug og patch for å stille i noen minutter før du installerer dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70851.html

Previous:
Next:

flate dekk