Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan måle Lug Bolt Lengde

Lug bolter brukes til å feste dekk til en bil og kommer i en rekke størrelser . Hver bestemt merke og modell av en bil er avhengig av en annen type hale bolten med en rekke forskjellige funksjoner, inkludert diameter , tråd størrelse og lengde. Som et resultat , trenger en person å vite lengden av hans festeboltene hvis han trenger å kjøpe en erstatning . Følg disse enkle trinnene for å fastslå lug bolt størrelser . Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

trekke ut en liten del av målebåndet og plasser metall slutten av det direkte mot bunnen av slepe bolten hode , med båndet som kommer ut langs lengden av bolten.
2

forlenge målebåndet til det dekker lengden av bolten fra det punktet. Se på båndet for å se nøyaktig hvor lug bolt slutter og spille den målingen . Denne avstand fra bunnen av knasten boltehodet til enden av bolten, kjent som " brukbare lengde. " Vanligvis er festeboltene målt og beskrevet i henhold til denne metoden. Men noen målinger stole på hele lengden av lug bolt, inkludert hodet .
3

Legg enden av målebåndet mot toppen av lug skruehodet og trekk båndet ut langs lengden av bolten. Ta en annen måling . Denne metoden gir full eller total lengde på bolten og kan være nødvendig å kjøpe en erstatning i noen butikker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70881.html

Previous:
Next:

flate dekk