Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre dekk på en Honda Elite CH250

The Honda Elite CH250 er en 244 cc bensindrevet scooter som ble gjort av Honda mellom 1985 og 1990. Elite-serien ble så kalt på grunn av sin øvre turtallsområde på 70 miles per time, som mente det kunne bli drevet på nesten alle veien. Dens høy hastighet betydde også at dekkene måtte nøye vedlikeholdt for å unngå uhell på veien. Forhjulet er lett endres ved å løsne gaffel nøtter på akselen. Baksiden dekket på den annen side krever ekstra trinn. Du trenger
Metric skralle sett
Honda Elite CH250 verktøykasse (ikke nødvendig, men nyttig)
Vis flere instruksjoner
en

Monter Scooter på støtten sin. Trekk scooter tilbake på støtten sin i et åpent område der du vil ha plass til å arbeide. Gjør du det bør føre til at bakdekket å bli løftet opp av bakken. God belysning er nyttig. Hvis du har verktøyet kit som fulgte med scooter, få det ut og klar til bruk. Hvis ikke, få metriske socket satt ut og klar.
2

Fjern lyddemperen. Løsne og fjern de fire boltene som holder lyddemperen på plass. Dessuten gjør det samme med de to eksos boltene som holder lyddemperen til eksos. Dra forsiktig i eksospotte og det skal løsne og falle i hendene.
3

Fjern fender. Løsne og fjern fender bolter som holder både fender og den holder seg på plass. Løft fender og holde opp og av scooter og sett det til side.
4

Fjern krager og bakre støtdemper. Løsne og fjern de to skruene på enden av akselen som holder lyddemperen opphold på plass. Trekk opphold av og sett den til side. Fjern den øvre støtdemper mutter deretter trekke av den ytre kragen, den bakre støtdemper og deretter den indre krage, i den rekkefølgen.
5

Extract dekket. Løft den bakre del av scooteren i været akkurat nok til å tillate klaring for dekk. Trykk forsiktig på dekket og det bør løsne og falle til bakken.
6

Sett det nye dekket på scooter. Følg instruksjonene over i nøyaktig motsatt rekkefølge for å sette nye dekk på scooter, men sørg for å stramme alle muttere og bolter i spesifikasjoner. Honda antyder bakakselen mutter strammes til 52-78 fot-pounds og høyre bakre støtdemper bolt til 14-22 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70894.html

Previous:
Next:

flate dekk