Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan erstatte Subaru Dekk

Subaru biler er produsert av Fuji Heavy Industries Ltd, som er en japansk produsent av transport. Subaru motorer er unike, som de er japansk-inspirerte boxer-motorer, ifølge Subaru nettsted, og i motsetning til inline og V-type motorer. Men selv om Subarus har en unikhet om dem, erstatte et dekk er ganske mye det samme som for alle andre kjøretøy. Fjerne et dekk og erstatte den med en annen dekk er ganske enkel. Alt du trenger er de riktige verktøyene. Ved å følge de riktige trinnene, vil du ha dekk erstattet på et blunk. Du trenger
Nytt dekk
hjulmutternøkkel
Jack
Jack håndtak
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulkapsel. Løsne mutrene på Subaru kjøretøy. Plasser hjulmutternøkkel på lug mutter og trekk oppover. Hvis du ikke kan fysisk gjøre dette med hånden, bruke foten til å bryte slepe nøtter løs ved å trykke ned på hjulmutternøkkel med foten.
2

Jekk opp bilen din. Sett i nødbremsen på og sørge for at kjøretøyet er i park. Plasser jekken under bilen og sørg for at det er under metall som passer på jack-sporet for å holde den opp. Spinn din jack oppover mot stykke metall til den passer perfekt og stødig. Deretter bruker sveiven å jekke opp bilen til dekket løftes fra bakken. Hvis dekkene dine er flat, løfter dekket litt høyere.
3

Fjern alle mutrene ved hjelp av hjulmutternøkkel verktøyet. Når du fjerner alle de slepe nøtter, fjerne dekket ved å trekke den av. Linje det nye dekket med utspringet studs og plasser dekk slepe hull gjennom stendere og presse dekket på plass. Monter slepe nøtter og stram dem med hjulmutternøkkel bare en liten bit.
4

Senk jack å senke bilen og fjerne det. Trekk til mutrene fast i en krysser mønster, og så er du ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70833.html

Previous:
Next:

flate dekk