Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Dodge Truck Tire Endre Instruksjoner

En reservehjul, jekk og dekk-skifte verktøy er standard sikkerhetsfunksjoner som er inkludert i alle nye og "sertifisert pre-eide" Dodge pickup lastebil. Det er viktig å lære å skifte dekk på lastebilen din før du opplever en utblåsning eller punkterte på et tidspunkt da veihjelp er ikke lett tilgjengelig. Du kan trygt skifte dekk på din Dodge lastebil i bare noen få minutter med bare de verktøyene som følger med lastebil. Du trenger:
Reservehjul
Jack
Jack håndtak
Jack forlengelse tube
hjulmutternøkkel
hjulmutternøkkel
Hjulkiler
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen på et plant underlag bort fra eventuelle motgående trafikk. Når lastebilen har en automatisk girkasse, satte bilen i "Park". For manuelle girkasser, sette bilen i "Reverse". Hvis du har firehjulstrekk, kopler inn "4L" på overføringen saken.
2

Fjern jekken og dekk-skifte verktøy fra oppbevaringsrommet under passasjersetet foran.

3

Fjern reservehjulet. Monter jack håndtak i henhold til instruksjonene som følger med dekk-skifte verktøykasse, og sette på hjulet skiftenøkkel til jack forlengelse tube. Sett røret så langt som mulig gjennom hullet på undersiden av støtfangeren bak, og vri håndtaket av hjulet nøkkelen mot klokken for å senke reservehjulet til bakken.
4

Løsne, men gjøre ikke fjerne, slepe nøtter på hjulet ved å dreie dem en hel omdreining mot urviseren mens hjulet er fortsatt på bakken.
5

Monter jack henhold til instruksjonene i dekk-skifte verktøykasse eller brukers guide.
6

Plasser jekken under den bakre delen av nedre kontroll arm når du endrer forhjulene eller under akselen mellom hjulet og sjokk brakett ved skifte bakdekkene. Se i bruksanvisningen for illustrasjoner av disse stedene hvis du er usikker på hvor du skal plassere jack.
7

Løft bilen ved å skru jack urviseren til dekket er akkurat langt nok fra bakken til installere reservehjulet.
8

Fjern lug nuts og hjul.
9

Sett reservehjulet på bilen og sett slepe nøtter. Trekk til hjulmutrene lett, ikke stram dem helt
10

senke bilen ved å vri jekkskruen klokken til alle fire hjul er sikkert på bakken
11 Fjern jekken og stram mutrene ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70775.html

Previous:
Next:

flate dekk