Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et dekk på en QX4

Endre et flatt dekk på din Infiniti QX4 er en viktig ferdighet å ha. Verktøy og reservedeler dekk er lagret i bilen, slik at du har dem for hånden. Den QX4 er utstyrt med en full-størrelse reservehjul, noe som gir deg tid kjøring til en bensinstasjon eller dekk-verksted og enten erstatte flatt dekk eller har de nødvendige reparasjoner gjort. Finn et trygt sted å endre dekk hvis mulig. Mens du kan endre den på siden av veien, dette er ikke veldig trygt og bør unngås hvis mulig. Du trenger
Tool kit
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Park din QX4 på en jevn, flat overflate og sett på parkeringsbremsen. Løft baksetet base bakkant og finn jekk og verktøy kit under setet.
2

Fjern jack, hjulmutternøkkel og jack stang fra under setet, så gå til baksiden av bilen. Åpne heisen gate og finne hull i kroppen like over støtfangeren. Sett jack stang og plasser hjulmutternøkkel på jack stang ved å skyve stang inn i hullet i skiftenøkkelen håndtaket.
3

Spinn jack håndtaket mot klokken og senke reservehjulet til bakken. Ta heisen kabelen fra midten av felgen på reservehjulet, og skyv den trette ut fra under baksiden av bilen.
4

Flytt til flatt dekk og løsne mutrene ved hjelp av slepe skiftenøkkel. Ikke fjern nøtter ennå. Finn de jekkpunkter under bilen. På forsiden som ligger under rammen rail rett bak aksel, på baksiden er det under akselen.
5

Plasser jekken under bilen, fester jack stang til kontakten, deretter installere den hjulmutternøkkel på stang, skyve stang inn i hullet i hjulmutternøkkel. Vri jack med klokken for å løfte bilen før dekket er av bakken.
6

Fjern mutrene og fjern deretter flatt dekk fra bilen. Monter reservehjulet på bilen og skru på lug nuts. Senk jekken og fjerne det fra under bilen. Trekk til hjulmutrene med hjulmutternøkkel.
7

Plasser reservehjul under bilen og installere heis kabelen inn i hullet i midten av dekket. Sett jack stang inn i hullet på baksiden av bilen og ved hjelp av hjulmutternøkkel, slår jack stang klokken til dekket er helt under baksiden av bilen.
8

Plasser jack , jack stang og hjulmutternøkkel inn i lagringsområdet under baksetet og skyv setet basen ned over kupé.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70789.html

Previous:
Next:

flate dekk