Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner et dekk Wheel

Hvis du eier en bil, er det sannsynlig at på et tidspunkt må du fjerne et dekk hjul, om du vil endre en flat eller roter bilene for å jevne ut slitebanen slitasje. Selv om det kan være litt vanskelig, hvis du er rimelig passform og sterk, bør du være i stand til å oppnå det selv bruker riktig teknikk. Det er ingen grunn til å stresse jobben - dekket kommer ikke noe sted uten deg. Du trenger
Bil jack
dekk jern
tøy
Cloth
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er parkert på et nivå, rent, hardt underlag, ut av veien for all trafikk som passerer.
2

Sett på nødbremsen og plassere bilen i park, hvis det er en automatisk. Hvis det har en manuell girkasse, sette bilen i revers. Plasser en trekloss under hjulet på motsatt side av den du skal fjerne. For eksempel, hvis du har tenkt å fjerne den høyre bakhjul, blokkere venstre forhjul med en trekloss. Dette hindrer at bilen ruller enda litt når du kommer å jekke bilen opp.
3

Ta bilen jack, dekk jern og klut fra stammen. Hvis du også har overall i bagasjerommet, satte dem på. Du må plassere kontakten på riktig sted under bilen kroppen, noe som kan variere, avhengig av hvilken type jack. Sjekk brukerhåndboken for å se hvor du må plassere jack.
4

Løsne dekk slepe nøtter med dekk jern før du jekker bilen opp. Vipp ut hjulkapselen av for å komme til hjulet kabelsko. Du må kanskje stå på dekk jern til å bruke nok press for å få hjulet kabelsko med å snu. Bare løsne knastene litt på dette stadiet.
5

Vri håndtaket av bilen jack før det stiger opp og forbinder med undersiden av kjøretøyet. Fortsett å vri håndtaket som jack utvides, løfte bilen opp som det gjør det. Løft bilen opp slik at det er et gap mellom hjulet og overflaten under.
6

Løsne hjulet kabelsko videre før de vil slå for hånd. Løsne opposisjonelle hjul lugs litt om gangen. Dette vil stoppe hjulet vrir seg ut om en side er ugjort mer enn den andre. Dette kan legge press på de andre hjul lugs, noe som gjør dem vanskeligere å slå. Når du har løsnet alle hjul lugs, ta dem av og sette dem på et trygt sted nær deg.
7

Løft hjulet av, ved hjelp av foten til å ta noe av vekten som du gjør det . Når den er fri fra bilen, rull den forsiktig fra foten din og legg den ned på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70853.html

Previous:
Next:

flate dekk