Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik Lavere reservehjulet på en Explorer

reservehjul steder har endret seg over årene . Alle Explorer vehicle spare dekkene er montert under baksiden av Explorer mellom støtfanger og bakenden . De er festet ved hjelp av en kabel som har en metall- hetten på den ene enden og den andre enden er festet til en sveiv skivene. Når sveiven trinse er skrudd den ruller kabelen opp eller ned for å senke reservehjulet . Dette dekket vil miste lufttrykket over tid så det bør kontrolleres hvert tre til seks måneder . Instruksjoner
en

Finn sveiven og stang for kjøretøyet. Det kan være under panseret foran hetten prop eller bak den bakre side driver sete . Brukerveiledningen bør gi den nøyaktige plasseringen.
2

Fest stangen til sveiven . Sett stang ender i hullet som er over nummerskiltet på den øvre kanten av støtfangeren . Noen Explorer modeller krever bakre lift gate åpnes for å få tilgang til sporet for reservehjul sveiv .
3

Drei håndtaket mot urviseren for å senke dekket. Fortsett å senke dekket til den kan bli fjernet fra under kjøretøyet .
4.

kople fra kabelen fra midten av felgen ved å vinkle lokket på enden av kabelen og trekke kabelen ut fra midten av felgen. Fjern dekket fra under Explorer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70820.html

Previous:
Next:

flate dekk