Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan løfte en Tilhenger å skifte dekk

Løfte en trailer aksel for å endre et dekk er gjort ved å plassere en jekk under aksel og jekke den opp til dekket kan fjernes fra akselen studs. Løfte akselen krever trygt solid nivå bakken og en jekk med tilstrekkelig vekt-løftekapasitet. Hvis dekket løftes for høyt, kan tilhengeren dekk spinne mens hjulmuttere blir fjernet. Hvis akselen ikke er løftet høyt nok, vil dekket ikke løsner akselen. Hardwood blokker kan benyttes for å forkorte den tid det tar jekken for å heve akselen. Du trenger
Hydraulisk eller gulv jack
Jacking bar
Jack stand
Fireveis hjulmutternøkkel dekk jern eller slagbormaskin med socket og luftkompressor
Vis flere instruksjoner

en

Trekk trailer på et hardt, flatt underlag som betong eller hardpakket jord.
2

Slå den hydrauliske utløserknappen til høyre for å låse løftemekanismen av jack på plass. Plasser jack rett under trailer aksel på siden av akselen der du skal skifte dekk. Sentrum leder av jack jevnt under aksel fra front-til-rygg. Plasser foten av jack 3 til 4 inches bort fra innsiden av dekket.
3

Sett enden av jekke bar i jekke sylinderen og heve den oppjekkbare til toppen -side av jekken hode berører undersiden av akselen. Reposisjonere jack å sikre akselen er sentrert jevnt på jack hodet. Noen knekt har en liten strekpunkt merke i midten av hodet for justeringsårsaker. Sikre akselen er svøpt i dette strekpunkt fra side til side.
4

Jack the trailer aksel opp til bule i den nedre delen av dekket flater. Plasser en jack stå under akselen på innsiden av hydraulisk jekk som en sikkerhet i tilfelle jack svikter.
5

Bust løse de dekk slepe nøtter med en fire-veis hjulmutternøkkel dekk jern eller slag pistol og kontakten hvis tilgjengelig.
6

Jack akselen opp til bunnen av dekket er en tomme over bakken. Fjern lug nuts fra festeboltene. Trekk dekket av de festeboltene.
7

Sett det nye dekket tilbake på festeboltene og tråd slepe nots på med fingrene. Trekk til hjulmutrene ned med dekk jern eller slagbormaskin. Fjern støttebenet. Slipp jack ved å vri den hydrauliske utløserknappen til venstre og la trailer dekk å hvile godt på bakken. Trekk jack og jack skiller seg ut fra under trailer aksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70891.html

Previous:
Next:

flate dekk