Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner reservehjulet på en Caravan

En viktig del av å eie alle kjøretøy er forståelse der nødutstyr ligger og hvordan du kan få tilgang til den. Hvis du har et flatt dekk på din Dodge Caravan, må du senke reservehjulet fra montering området under fronten av kupeen. Det finnes spesielle verktøy som følger med van for å fullføre denne prosessen på riktig måte. Med riktige forberedelser, kan du få van tilbake på veien i en håndvending. Instruksjoner
en

Åpne den bakre liftgate av Caravan. Finn utløserspaken på oppbevaringsrom på førersiden av bagasjerommet. Skyv utløserspaken opp for å fjerne dekselet.
2

Fjern jack, jack håndtak og vinsjhåndtaket hardware fra oppbevaringsrommet. Lukk den bakre liftgate.
3

Monter vinsjhåndtaket komponenter i en "T"-form ved å skyve polstykkene sammen. Sitte i førersetet og sette inn "T" håndtaket over utgivelsen mutteren på gulvbordet mellom de to forsetene.
4

Vri håndtaket mot klokken til mutteren slutter å spinne. Reservedekket vil falle til bakken under van som du slår mutteren.
5

Monter vinsjhåndtaket komponenter i en rett, lang bar. På den ene enden, vil det være en liten krok. Bruk kroken til å trekke dekket mot deg for å fjerne den fra undersiden av bilen. Stå dekket oppreist, klem Løsne tappene på midten spacer og fjerne det fra felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70819.html

Previous:
Next:

flate dekk