Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Riktig Tire Mistilpasning

Tire forskyvning er noe som de fleste bileiere må forholde seg til på et tidspunkt. Det kan oppstå som et resultat av trykket en fortauskant, som går over en stor pothole eller det kan ganske enkelt skje over tid. Du må rette dekk forskyvning for å forlenge levetiden på dekkene ved å gjøre dem slites jevnt. Instruksjoner
en

Finn ut om du trenger en front-end og thrust-vinkel justering eller en fire-hjulet justering. Du kan gjøre en front-end justering hvis du har en solid bakakselen, men du bør alltid gjøre en skyvekraft vinkel justering på samme tid, som sikrer at din foran og bak dekk oppstillingen. En fire-hjulet justering passer for de fleste andre biler, også de med firehjulstrekk. Butikken som gjør din innretting skal kunne fortelle deg hva slags justering bilen din trenger.
2

Finn en hederlig automotive butikk å gjøre justeringen ved å sjekke legitimasjon før du går med et sted. Hvis du kan gå tilbake til butikken som solgte deg dekkene, det er det beste alternativet.
3

Sett normal belastning at kjøretøyet bærer i bilen når du har dekkene justert. Dette sørger for at bilen er riktig justert i henhold til hva det bærer på en daglig basis. Ellers kan det hende at justeringen være av når du putter alle tingene dine i bilen, forårsaker mer slitasje på dekkene dine.
4

Riktig dekk justering med jevne mellomrom som anvist i bruksanvisningen eller hver gang du får nye dekk. Hvis du føler noen trekke eller risting eller hvis du har hatt en spesielt dårlig støt fra å treffe en fortauskant eller en jettegryte, bør du ha dine dekk justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70719.html

Previous:
Next:

flate dekk