Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan få Lock Lugs Av

Wheel låse hakene avskrekke hjul og dekk tyveri ved å kreve en nøkkel til å låse hjulet kabelsko. Nøkkelen passer over ansiktet låsing av knasten, rundt kroppen av knasten, kobles deretter til en pipenøkkel og bryterstangen. Uten nøkkel, kan knastene ikke kan fjernes med en vanlig hjulmutternøkkel. Men hvis du mister nøkkelen og du er i en krisesituasjon, kan du fjerne låsen kabelsko med litt kraft. Du trenger
Bil jack
Socket satt
Hammer
Breaker bar
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Sett den nødbremsen på bilen. Sette bilen i gir. Ta ut nøkkelen fra tenningen. Jack bilen opp. Løft kroppen langt nok opp fra bakken at hjulet du skal fjerne har flere inches klaring. Men det er ikke trygt å jekke opp hjulet høyere enn 6 inches av bakken.
2

Størrelse knastene du skal fjerne med et målebånd. De fire vanligste størrelsene er 3/4-inch, 13/16-inch, 19 mm og 21 mm. Den fremre flate av en Festetappen er større og har en annen geometrisk form enn knasten legeme bak den. Måle kroppen av skoen, ikke låse ansiktet.
3

Finn riktig socket størrelse, lik målingen. Plasser kontakten over ansiktet av Festetappen. Begynn å trykke på slepe med hammer. Når du har opprettet pilot hakk i slepe ansiktet, begynner hamring med større kraft. Du må bryte gjennom ansiktet til Festetappen slik at kontakten kan gli på kroppen av skoen.
4

Skyv skralle i kontakten når kontakten er over kroppen av skoen. Skyv breaker bar over håndtaket på skralle. Fjern lug ved å bryte sperren mot klokken. Når lug løsner, fjerner du skrallen fra stikkontakten og forsøk å fjerne lug fra kontakten også. Hvis Festetappen kjepper i stikkontakten, skyver du punsj i skralle enden av kontakten og slå slepe ut av kontakten med hammer. Du er klar til å gå til neste haken på hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70911.html

Previous:
Next:

flate dekk