Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Patch en Automobile Tire

patching en bil dekk bør gjøres kun som en midlertidig løsning til du kan få til en automotive verksted og få dekket reparert. Dekk plugger er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Plug patcher bør bare brukes i slitebanen minst 1/4 tommers fra den ytre kanten av dekket. Dekk patcher andre enn plugger er kun til yrkesmessig bruk, fordi det er en sjanse for alvorlig dekk feil hvis plasteret ikke er brukt riktig. Du trenger
Tenger
Tire Reamer
Tire plug
Plug installatør
Air kompressor
Air manometer
Vis flere instruksjoner
1

Finn hull i dekk slitebanen. Hvis hullet ble forårsaket av en spiker eller andre små objekt, bruke tang for å fjerne det. Hvis dekket er utenfor kjøretøy, kan hullet bli funnet ved å anvende såpevann. Se etter bobling hvor luften forlater dekket.
2

Sett dekk rømmeren inn i hullet ved å plassere spissen av rømmeren i hullet og trykker håndtaket av opprømmeren inntil det er omtrent 1 1/2 til 2 inches inn i dekket.
3

Flytt rømmeren i en frem og tilbake bevegelse i hullet på dekket. Gjør dette et par ganger for å være nok plass til å sette støpselet.
4

Sett dekket plugg i støpselet installasjonsprogrammet ved å skyve pluggen gjennom hullet i toppen av pluggen verktøyet. Sentrer pluggen i verktøyet før du har den samme lengden på pluggen på hver side av verktøyet.
5

Fjern rømmer fra hullet og sett pluggen verktøyet. Stikk støpselet verktøy til 1/4 tommers av pluggen stikker ut fra dekket. Raskt trekke ut kontakten verktøyet fra dekket. Pluggen vil forbli i dekket.
6

Bruk kompressor til å blåse opp dekkene til riktig trykk. Sjekk det med en trykkluftmåler å sikre at det er riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70805.html

Previous:
Next:

flate dekk