Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan bruke en batteridrevet Air Compressor i Pump et dekk

Mange bilverksteder settene inneholder batteridrevne luftkompressorer, som kan brukes til å pumpe opp et dekk når det går flatt. De er enkle å bruke og ikke krever mye fingerferdighet, selv om de kan utgjøre problemer hvis du ikke er mekanisk tilbøyelig. Du trenger
Tire jack
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Jack dekket opp slik at den ikke berører bakken og ikke støtte vekten av bilen. Det vil gjøre prosessen gå raskere og la den batteridrevne luftkompressor til å gjøre jobben sin uten unødig belastning.
2

Fjern plastdekselet ventil dekselet fra dekket du ønsker å pumpe opp. Det er vanligvis svært liten, så du bør sette den i lommen eller en lignende trygt sted så dere ikke mister oversikten over det.
3

Push ventilen fra luftkompressor på dekk ventil . Det skal gli godt på plass over gjenget spiss av ventilen. Trykk ned tommel låsen på kompressoren ventilen for å fullføre sel og at luften skal gå inn i dekket.
4

Slå trykkmåleren knotten på luftkompressor til den når riktig trykk for din dekk. Du kan finne den anbefalte dekktrykket i bilens brukermanual eller bruke en lesning du ta med en trykkmåler fra en av bilens oppblåste dekk.
5

Koble den batteridrevne luftkompressor til batteriet . Dette kan vanligvis utføres med en skjøteledning kobler til sigarettenneren (følger med de fleste kompressorer), selv om nøyaktige detaljene kan variere fra modell til modell.
6

Slå på bryteren og la kompressoren gjøre sitt arbeid . Overvåke det som den pumper opp dekket. Noen kompressorer er konstruert for å slå av når de har nådd ønsket trykk, men andre må slås av manuelt.
7

Koble fra kompressor ventil fra dekket og erstatte dekkets ventil dekselet.
Side 8

Senk kontakten til dekket er en gang mer støtte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70711.html

Previous:
Next: No

flate dekk