Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Løft du en Heavy Tire til festeboltene?

Det er ikke mange aspekter ved bilhold som er mer ubehagelig enn å måtte endre et flatt dekk mens du er ute og farter. Selv hjemme i garasjen, og med de riktige verktøyene, kan jobben være et ork: dirty, fysisk krevende, og teknisk frustrerende. Disse problemene blir forsterket når du har problemer med å løfte erstatning dekk opp til ørene, om det er fordi bilen har store dekk eller du mangler fysisk styrke til å få den opp der. Du trenger
Bil jack
Replacement dekk
Tire skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at bilen er på hardt, jevnt underlag. Selv om dekket er flatt, er det bedre å kjøre den et stykke slik at du har et trygt underlag å jobbe på. Prøver å jekke opp bilen på en ujevn overflate kan føre til at bilen faller ut av kontakten mens du arbeider.
2

Jack bilen opp slik at hjulet er bare et par inches ut av bakken, fjerne alle nøtter fra hjulet, og oppbevar dem på et trygt sted slik at de ikke blir borte under bilen.
3

Gradvis dra hjulet mot deg ved å vippe den frem og tilbake til den løsner. Du kan la den slippe ned fordi det skal bare være et par inches fra bakken.
4

Roll det nye hjulet i posisjon til å sette den tilbake på akselen, og la jack ned aldri så litt slik at festeboltene er stilt opp med hullene i det nye hjulet, så bare trykk på hjulet på lug bolter del måte.
5

Jack bilen tilbake opp til en arbeidshøyde slik at hjulet er noen få inches ut av bakken. På denne måten trenger du ikke å gjøre noe av det løfting. Skru mutterne tilbake på rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70767.html

Previous:
Next:

flate dekk