Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre et Stuck Tire Wheel

Det er fortsatt veldig vanlig å se noen med et flatt dekk på siden av våre motorveier i dag. I mange tilfeller er det relativt enkelt å montere reservedekket hvis du får en flat, men det kan være en forferdelig opplevelse hvis hjulet er festet til bilen din. Noen ganger kan en hjulet blir sittende fast i en bil eller lastebil på grunn av rust og korrosjon. Du kan være forberedt i tilfelle din sitter fast ved å holde et par ekstra elementer i bagasjerommet. Det kan synes å være en vanskelig oppgave å fjerne det fastsittende hjul, men det kan gjøres med en bit av hjerne strøm og kraft. Du trenger
Bil jack
Jack stå Vis
Lug nut verktøy
Penetrating olje
Sledge hammer
Stålbørste
Reservehjul
Flere Instruksjoner
en

Sett i nødbremsen. Jekke opp bilen med bilen jack. Dette er vanligvis plassert i bagasjerommet på bilen. Du kan bestemme plasseringen av jack og andre verktøy fra eierens manualen til bilen din.
2

Place jekkfoten under rammen av bilen for ekstra sikkerhet. Plasser lug mutter verktøyet over slepe nøtter og slå den mot klokken.
3

Spray sentrum av hjulet der den møter hub av bilen med den gjennomtrengende olje. La oljen absorbere i ca 20 minutter.
4

Kick hjulet med foten for å se om det vil bevege seg. Hvis det begynner å løsne deretter ta tak i det og rist den frem og tilbake til den løsner. Hvis hjulet er fortsatt fast, traff hjulet fra baksiden med slegge før det løsner.
5

Brush sentrum hub av bilen og hjulet med stålbørste til å rengjøre den. Installer reservedekket og trekke til mutrene med lug mutter verktøyet. Fjern støttebenet og senk jack. Kontrolere til hjulmutrene til sørge for at de er stramme før kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70900.html

Previous:
Next:

flate dekk