Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer Truck Tires

Dekk er en kombinasjon av stål og nylon forseglet i gummi gjennom vulkanisering. Dekk for personbiler bruker vanligvis fire lag eller lag av nylon og gummi innenfor sideveggene av dekket. Lastebildekk bruke mellom seks og ti lag skaper en kraftigere sidevegg for bruk på områder med ulendt terreng. Jo tyngre dekk tåler mer skade, men ingenting stopper en spiker fra punching gjennom et dekk. Reparere lastebil dekk følger den samme prosessen som å reparere en passasjer dekk. Du rengjør området, bruke en plug and patch, og skifte dekket. Du trenger:
Jack
hjulmutternøkkel
Tire plug and patch
Tire flytende sement
Pre-buffer løsning
Hånd skraper
Håndholdt drill
1 /4 tommers borekronen
Tenger
Wire cutters
Stitcher
2 lirke barer
Spray flaske med vindu renere
Valve kjerne flytting verktøyet
Rags
Vis flere instruksjoner
Demonter og monter Tire
en

Fjern dekket fra bilen. Hev hjulet opp med en jekk under aksel, og fjern slepe nøtter ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Still hjulmutrene til side. Fjern ventilen kjerne med en ventil kjerne verktøy for fjerning og slipp alle lufttrykket.
2

Bryt forseglingen perlen har med felgen ved å plassere en lirke bar mellom perle og felgen og bruke betydelig nedover trykk. Gjenta rundt omkretsen av felgen for begge sider til perlen er fullt løsne fra kanten av felgen.
3

Plasser tuppen av en lirke bar under perle og trekke brekkjern ned og tvers over bredden av felgen å trekke vulsten over leppen. Gjenta med andre lirke bar noen få inches unna. Skyv andre brekkjern rundt omkretsen av felgen inntil vulsten er helt fjernet fra felgen. Gjenta den samme prosessen for nedre perle uten å snu felgen over.
4

Når dekket er reparert, spray perle av dekk med vindu renere og lene den mot felgen. Påfør trykk i en sirkulær vuggende bevegelse for å få lavere perle å pop over kanten av felgen. Du må kanskje bruke en lirke bar plassert under leppen av felgen og skyves utover for å få perlen over kanten.
5

Place en lirke bar under kanten av felgen, og skyv den ytre perle over kanten. Sett en annen brekkjern noen få inches unna på samme måte og beveger den andre brekkjern rundt omkretsen av felgen inntil vulsten er tilbake på felgen. Air dekket opp ved hjelp av en luftpumpe.
6

Bytt dekk på bilen og trekke til mutrene ned. Senke bilen sakte, og deretter trekke til mutrene med en hjulmutternøkkel før de er på fabrikken anbefalte dreiemoment.
Repair Flat
7

Fjern årsaken til hullet (spiker, skruer, etc.) ved hjelp av tang. Rense ut hullet med en drill med en 1/4-tommers bor.
8

Påfør noen pre-buffer løsning på indre fôr av dekket og skrape området rent med en hånd-skrape . Tørk opp eventuelle gjenværende væske og skitt med en fille.
9

Sett en plugg inn i hullet og trekk den gjennom med en tang. Klipp pluggen flush med de indre og ytre flater av dekket med avbitertang.
10

Påfør et tynt lag av flytende dekk sement til området rundt pluggen. La det tørke i to minutter, og deretter plassere en lapp over området. Bruk en stitcher (en rullende verktøyet med sløve tenner) til trykk den godt patch på plass. La området stille i noen minutter, og montere dekk på felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70863.html

Previous:
Next:

flate dekk