Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer en Trailer dekkets sidevegg punktering

Dekk verksteder vil vanligvis ikke reparere en punktering i sideveggen av et dekk. Den sidevegg styrke opprettholdes ved snorene innsiden av gummi. En punktering kutter de ledningene som skaper potensialet for en utblåsning. Dekk butikker vil ikke reparere punktering fordi det vil skape en utrygg situasjon. Det eneste alternativet for reparasjon er å kjøpe en over-the-counter kit og reparere hullet selv. Vær forsiktig når du kjører på et dekk med en punktert sidevegg på et kjøretøy eller en trailer. Det beste alternativet er å skifte dekket så snart som mulig. Du trenger
Tire reparasjonssett
Luftpumpe
Spray flaske med vindu renere
Vis flere instruksjoner
en

Trekk tilhengeren eller bilen fremover til punktering ligger på toppen av hjulet og sideveggen er flat.
2

Fjern eventuelle hindringer, som for eksempel en spiker eller skrue, og bruke rømmer fra settet, som ser ut som en hånd -holdt boret, for å jevne ut hullet. Sett rømmer inn i hullet og flytte den inn og ut et par ganger for å rense ut hullet.
3

Sett en plugg fra settet inn i låsen kroken verktøyet. Ta tak i støpselet omtrent midtveis langs lengden med låsen kroken. Stikk støpselet helt gjennom hullet og trekk den ut halvveis slik at pluggen fyller opp hullet. Kople støpselet fra låsen-krok verktøyet.
4

Pump opp dekket til spesifikasjonene, ved hjelp av en luftpumpe. Overvåke hullet for å verifisere den har sluttet å lekke. Du kan spray området med vindu renere og se etter bobler. For større hull, ta ut støpselet og forsøke prosessen med to plugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70840.html

Previous:
Next:

flate dekk