Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan Jack en 2000 Cavalier

Introdusert i 1981 og tilbys av General Motors 'Chevrolet divisjon fra 1982 til 2005, Cavalier hatt 24 år og tre-generasjon modeller, utspilte tilsvarende tilbud av Oldsmobile, Buick og Pontiac. Bygget på J-body plattform, Chevrolet opprinnelig forutsatt fire utstyrsnivåer: Coupe, kombi, sedan og en stasjonsvogn - med en kabriolet kastet inn i miksen noen år senere. En get-rundt-town bil som tilbys lite i veien for interiør styling, forutsatt at Cavalier et forbruk på 22 mpg i byen og 34 mpg på motorveien, avhengig av motorstørrelse. For å endre et flatt dekk eller gjøre andre reparasjoner, skisserer Chevrolet brukerhåndboken kritiske punkter for å plassere kontakten på 2000 Cavalier. Du trenger
Cavalier saks jack og håndtere
2-ton gulv jack
to bukker
2-by-4, 6-tommers blokk av tre
Vis mer Instruksjoner
en

Kjør Cavalier til en flat overflate. Sett i nødbremsen. Sette bilen i "Park", hvis den har en automatisk girkasse. For manuelle girkasser, skifte til første gir eller revers. Slå av motoren.
2

Plasser bremseklosser eller blokker foran og bak hjulene som holder seg på bakken, hvis du har tenkt å jekke den Cavalier av bakken.

3

knele ned ved siden av forhjulet godt av bilen, på førersiden eller venstre side av Cavalier. Forsiktig kjøre fingrene på rammen rail, fra forhjulet godt under førersiden mot baksiden av kjøretøyet. Ikke trykk fingrene inn i rammen jernbane, i tilfelle det er noen skarpe kanter.
4

Finn jekkpunktet for forhjulet på rammen jernbane, ni inches bak forhjulet godt. Bruk fingrene til å føle for hakk i rammen rail: Dette er jekkpunktet for forhjulet
5

Se etter jekkpunktet for bakhjulet på samme måte; knele ned ved siden av. til bakhjulet godt på førersiden av Cavalier. Kjør fingrene langs bilens ramme rail, starter på bakhjulet godt og flytter til fronten på bilen. Føler for hakk i rammen rail, som du gjorde for forhjulet godt - den bakre jekkpunktet er ca åtte inches frem av bakhjulet godt
6

Note om din Cavalier kommer utstyrt. med blusset sidedekorlister langs rammen rail. I så fall finner du jekker posisjonene 18 inches fra hjulet brønner.
7

Pass på at du jekker leder av tannsett jack som følger med bilen sitter trygt og godt inn i de jacking hakk før du jekker.
Side 8

Lås jack hodet inn i åpningen. Sett jack håndtaket inn i hullet på slutten av sakse jack og vri håndtaket med klokken for å heve bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70908.html

Previous:
Next:

flate dekk