Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik fjerner reservehjulet på en Ford Ranger

Dekk er underlagt ekstreme forhold, så de må være i god stand til å holde deg trygg på veien. Dekk må byttes ut etter sin slitebanen slites ned. Selv et nytt dekk kan bli skadet av veien rusk, potensielt forårsake en lekkasje eller utblåsning. Du bør endre noen dekk som slitebanen er slitt eller som har påført skader så raskt som mulig. Heldigvis, få tilgang til og fjerne reservehjul på en Ford Ranger er ganske enkel, til tross for at dekket er plassert under sengen. Instruksjoner
en

Sett sammen Ranger to jack håndtak stykker. Skyv ett stykke på enden av den andre brikken til de to delene smetter på plass.
2

Skyv spor enden av håndtaket gjennom den firkantede åpningen på siden av lastebilens hjul mutter skiftenøkkel til håndtaket klikker på plass.
3

Fjern lås som dekker reservehjul tilgang hullet, ved hjelp av låsen er nøkkelen, hvis den er utstyrt. (Som et alternativ, Rangers er tilgjengelige med en lås for å hindre at reservehjulet fra å bli stjålet. Låsen er plassert mellom den bakre støtfangeren og bakluken.)
4

Skyv den firkantede enden av jack håndtere gjennom tilgangen sporet. Tilgangen sporet er plassert mellom den bakre støtfangeren og bakluken.
5

Roter håndtaket til den koples sammen med reservehjulet er heis kabel.
6

Roter jack håndtaket med Hjulmutternøkkel mot klokken for å senke reservehjulet til bakken.
7

Roter dekkene holderen i midten av reservehjul i mot klokka til holderen løsner fra dekk, trekk dekket fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70771.html

Previous:
Next:

flate dekk