Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan endre dekkene på en kinesisk Scooter

Med merker som Roadrunner, CF Moto, Avanti, Tank og Roketa, er Kina nå på nivå med Italia som en stor produsent av scootere. Denne elskede metode for transport, kjent for rimelig og økt tilgjengelighet, spesielt i overfylte urbane miljøer, kommer ikke uten mange av de gjennomsnittlige motoriserte kjøretøy vedlikeholdsbehov. Et av disse krav er den jevnlig behov for å skifte dekk. Så lenge du har riktig type og størrelse på erstatning, kan du lett endre det kinesiske scooter dekk på egen hånd. Du trenger
Hjulmutternøkkel
Valve stem verktøyet
to dekk strykejern
Vis flere instruksjoner
en

Skru av hjulmutterne, ved hjelp av rattet mutter fastnøkkel, og dra hjulet ut hjulboltene.
2

presse luften ut av dekket ved å trykke inn pluggen på dekk ventil med ventilstammen verktøyet.

3

Bruk hånden til å jobbe deg rundt kanten av felgen, trykke ned på dekk for å skille det.
4

Sett den ene enden av et dekk jern under den eksponerte kanten av dekk, i nærheten av ventilen. Sett den ene enden av en annen dekk jern under den eksponerte kanten av dekket, noen få inches fra første dekk jern. Lirke opp den delen av dekket for å trekke den indre kanten av dekket opp, over kanten. Fortsette å jobbe andre dekk jern rundt kanten, løsne mer og mer av dekket som du går til hele indre kanten av dekket er opp over kanten.
5

komme til under og trekk ut røret. Hvis du bare skal bytte en poppet tube, på dette punktet kan du sette inn det nye røret uten å ta av resten av dekket.
6

Slip ett dekk jern mellom felgen og dekket, fra tilbake på dekket til fronten. Trekk opp den andre enden av dekket jern til å trekke den del av dekket opp og av felgen. Holde dekk jern oppreist og kilt mellom felgen og dekket, setter andre dekk jern ved siden av. Bruk begge dekk strykejern for å omgå hele rim og gradvis trekke av hele dekket.
7

feed i det nye røret, og lettvint det under dekk kant som stikker ut. Start med å stikke ventilen gjennom ventilen hullet i felgen, og deretter bruke hendene eller dekk strykejern til å jobbe rundt felgen, gradvis går løs på hele røret.
8

Bruk dine dekk strykejern å lirke den avsluttende kanten av dekket til felgen. Vær nøye med å ikke klemme eller punktere røret.
9

Blås nye dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70752.html

Previous:
Next:

flate dekk