Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Hvordan fikse Motorsykkel Flat dekk

Fikse et flatt dekk på en motorsykkel er ikke så skummelt som du kanskje tror. Med riktig verktøy og litt forberedelse, kan det være omtrent like enkelt som å feste en flat på et sykkeldekk. Som kan spare deg for tid, hodepine og selvfølgelig penger. Med lønnskostnader på de fleste dekk butikker gjennom taket, kan du være sikker på at din evne til å løse dine egne leiligheter vil lønne seg. Du trenger
Motorsykkel jack
Fastnøkkelsett
Tire lappesaker
To små dekk strykejern
Chalk
barberblad eller skarp lommekniv
Vis flere instruksjoner
Fjern Tire
en

Sett motorsykkelen opp på motorsykkelen jack. Følg jack produsentens anvisninger om bruk av jack din. Sørg for at sykkelen er på et stabilt underlag før du faktisk begynner noe arbeid.
2

Bruk riktig størrelse fravriste sett for å fjerne den fornærmende hjulet og sett hjulet flatt ned på en benk eller ren overflaten.
3

Finn punktering og merk den med kritt slik at du kan finne det lettere senere.
4

Bryt perle av dekk, som er adskilt, sideveggen fra kanten, ved hjelp av enden av et dekk jern og trykke sideveggen vekk fra felgen.
5

Bryt kanten av dekket opp og over kanten av felgen og la ett dekk jern under gummi for nå. Bruk det andre dekk jern for å lirke resten av dekket over siden av felgen, med start rett ved siden av den andre jern og beveger seg langsomt bort fra den. Når resten av den første kanten av dekket er av felgen, bør den andre kanten (den andre siden av dekket) bare stikke av uten å måtte bruke dekk strykejern.
Fixing Flat
6

Åpne lappesaker og ta ut rasp. Hvis settet ikke ble levert med en rasp, bruker plug innsetting verktøyet og gjør et mentalt notat for å få et kit med en rasp. Bruk rasp å rense ut punktering. Sidene av hullet må være roughed opp litt slik at limet kan holde kontakten bedre.
7

Rengjør området på utsiden og innsiden av dekket rundt punktering. Rydde bort noen ekstra gummiflis som kan komme i veien for pluggen.
8

Smør pluggen med gummi sement fra lappesaker. Bruk akkurat nok til å få pluggen våt. Sett pluggen fra innsiden av dekket, langsomt arbeider det hele veien gjennom punktering og ut den andre siden.
9

Monter dekket på felgen. Sett litt såpevann rundt utsiden av plasteret og fylle dekket med litt luft. Hvis det er bobler, må du fjerne dekket og gjøre en annen lapp. Dersom bobler ikke møter opp, kan du legge nok luft til å fylle dekket.
10

Skjær ekstra bit av pluggen av utsiden av dekket med et barberblad eller en veldig skarp lommekniv. Installere dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70750.html

Previous:
Next:

flate dekk