Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> flate dekk >> Content

Slik reparerer Michelin Speed ​​Nominell Dekk

Michelin produserer sin linje av speed-karakter dekk for å gi ytelse og stabilitet ved høye hastigheter. Dekkene bruk konstruksjon som ligner de andre dekkene ved å anvende konseptet med stålbelter og nylontråd, innleiret i vulkanisert gummi. Alle dekk, uavhengig av produsent, kan bli skadet på noen punkt. Reparasjon Michelin dekk følger den samme prosessen som brukes på alle passasjer kjøretøy dekk. Du rengjør området, bruke en plug and patch og luft opp dekket. Du trenger
Tire plug and patch
Tire flytende sement
Pre-buffer løsning
Hånd skraper
Håndholdt drill
1/4-tommers boret
Tenger
Wire cutters
Stitcher
Vis flere instruksjoner
en

Fjern årsaken til skaden (spiker, skruer, etc.) ved hjelp av tang. Rense ut hullet med en drill med en 1/4-tommers bit.
2

Påfør pre-buffer løsning på indre liner av dekket og rengjør overflaten med en hånd skrape. Fjerne eventuelle rester eller væske med en fille.
3

Sett en plugg inn i hullet og trekk den gjennom med en tang. Snip endene av pluggen i flukt med overflaten på begge de indre og ytre kanter av dekket.
4

påføres et tynt lag av flytende dekk sement til området rundt pluggen. La det tørke i to minutter.
5

Trykk på en lapp på den indre liner sentrert på pluggen. Rull over lappen med en stitcher (en liten rullende verktøy med sløve tenner) for å sikre at oppdateringen er fullstendig gjennomført det indre fôr av dekket. La patch for å holde på plass i noen minutter før montering av dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/flat-tires/70845.html

Previous:
Next:

flate dekk