Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan søke Sikaflex til undersiden av et Bonnet

Sikaflex lim og tetningsmasse gi sterke bånd mellom understellet og panser komponenter. Integriteten til bindingen skapt av klebemiddelet er avhengig av riktig tilberedning av begge materialer for forbindelsen og den korrekte påføring av limet på skjøten. Fett, smuss og rust vil forstyrre bindingen mellom Sikaflex og karosserideler. Rengjøring av tilkoblinger riktig vil sikre panseret og understellet på bilen opprettholde en full obligasjon. Du trenger:
Clean rag
Isopropanol
Kniv
8d spiker
Drop-in caulk pistol
kjemisk bestandige hansker
Vis flere instruksjoner

en

Fukt en ren klut med isopropylalkohol. Tørk overflaten av kjøretøyets understell med fuktig fille. Bruk en ren del av fuktig klut til å tørke rusk fra innsiden av panseret.
2

Skjær en 45-graders vinkel på munnstykket enden av en Sikaflex tube. Skyv den spisse enden av en 8d spiker inn i cut Sikaflex tube munnstykket. Skyv spiker gjennom forseglingen ligger på bunnen av munnstykket.
3

Still åpnet tube i kroppen av en drop-in caulk pistol. Skyv armen plassert på baksiden av caulk pistol mot tube Sikaflex. Don kjemikalieresistente hansker.
4

Juster åpne enden av Sikaflex munnstykke med dekselholdeelementet plassering av understellet. Klem drop-in caulk pistol mens du trekker det sammen understellet. Tørk overflødig Sikaflex fra forbindelsen med en hansker finger.
5

La Sikaflex herde i 24 timer før du fortsetter arbeidet på panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62814.html

Previous:
Next:

Body Shops