Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett på bunnen hengslene av en bildør

Den nederste hengslene på en bildør bidrar til dør sag fordi døren vippes nedover når dette hengsel reduseres. Heldigvis for bileiere, kan hengslene bli erstattet med bare bare moderat innsats. En hjelper gjør oppgaven enklere. Plan på en ettermiddag arbeid for å fullføre jobben. Du trenger
gardintrapp eller melk kasse
dor
Hammer
Tenger
Sekskantnøkkel
Ny bil hengsel
Vis flere instruksjoner

1

Åpen dør og hvile den nederste kanten på en liten gardintrapp, melk kasse eller flere blokker av tre.
2

Finn den nederste døren hengslene på dørkarmen. Sett inn en spiker slag i bunnen av hengslene under bolten som fester de to sidene av hengslene sammen.
3

Trykk på spiker punch, presser hengselpinnen opp og gjennom hengslene .
4

Fjern hengseltappen ved å trekke den ut av hengslene med en tang. Fortsette å støtte døren slik at den ikke bøyer seg ned og riper på siden av bilen.
5

Fjern bunnen hengslene med en sekskantnøkkel. Løsne alle fire hengselskruene. Sett en ny hengsel på plass, sette nye bolter i monteringshullene og stram boltene med sekskantnøkkel. Bytt foringer om nødvendig ved å plassere nye foringer i toppen hengselpinnen hull og klemme dem på plass med tang.
6

Linje opp begge hengslene. Skyv ny hengselpinne inn i bunnen av hengslet. Trykk på hengselpinne med en hammer før den glir gjennom hengselpinnen hullet og inn i posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62512.html

Previous:
Next:

Body Shops