Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte sidespeil på en 2002 GMC

Speilene på en GMC gi sjåføren en måte å se andre sjåfører på veien , og ta et ekstra lag med sikkerhet til kjøretøyet. Disse speilene kan bli skadet i parkeringsplasser ved villfaren drivere, traff på polene mens sikkerhetskopiering , eller ødelagt på en eller annen måte på grunn av hvordan de stikker ut fra bilen. For å få bilen tilbake til det normale , må du bytte ut speilet. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2002 GMC Savanna , men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement speil
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren . Trekk av det indre panel øverst i hjørnet av døren ved hjelp av hendene , utsette speilet boltene under. Trekk speilet sele hvis GMC har makt speil .
2

rulle ned vinduet. Hold speilet mens unbolting de tre boltene som holder speilet på plass med 3/8-inch skralle og socket . Trekk speilet ut av døren , og pass på så du ikke treffer stenderne på speilet på noen malte flater .
3

Plasser erstatning speil på døren . Hold den stødig mens bolting den på plass med skralle . Koble det elektriske ledningsnettet for hånd . Skyv den indre panelet tilbake på døren til klippene tilbakestille i døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62564.html

Previous:
Next:

Body Shops