Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Den gjennomsnittlige kostnaden for Hail Damage Repair

Hail stormer siste i gjennomsnitt seks minutter, men legger kostnadene på eiendom opp til over en milliard dollar i året i henhold til insurance.com . Foruten bulker i karosseriet , kan hagl også knuse frontruter, frontlykter og sidespeil . Betydning

Ifølge insurance.com , gjennomsnittlig auto krav om hagl skade gjennomsnitt mellom $ 2000 og $ 3000. Imidlertid er krav arkivert bare for bileiere med omfattende dekning på politikken siden de uten omfattende dekkes ikke for hagl skader .
Hensyn

Hvor mye hagl skader kan koste å reparere avhenger hvor skaden oppstår på bilen og hvor store bulker er. Ifølge Optimum Dent fjerning , bulker på størrelse med kvartalene koste i størrelsesorden $ 80 til $ 150 for å reparere mens de som er større kan koste fra $ 125 til $ 500 .
Forebygging /løsning

p Hvis stormer er i prognosen , parkere bilen i en garasje eller dekket området. Hvis du ikke har slik tilgang kan du dekke bilen , med fokus spesielt på panseret , taket og bagasjerommet, med tunge tepper . Hvis du kjører når hagl starter , trekk under en bro eller en garasje hvis mulig. Hvis det ikke er et alternativ, og trekke ut til siden av veien og vente ut stormen gjør sikker på å holde ansiktet vendt vekk fra vinduene så mye du kan.
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62674.html

Previous:
Next:

Body Shops