Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Bil Dent Removal Tools

Lære å fjerne bulker fra bilen karosseri raskt og effektivt vil du spare penger på verksted og gjenopprette bilens gode utseende uten boring eller timer av sliping og fylling. Bil bulk fjerning verktøy fra din lokale auto deler butikker koster mindre enn prisene belastet av "paintless" reparatører, hvis regninger er ikke dekket av mange egenandeler, beløpet du aksepterer å betale for reparasjoner. Sugekopp Dent removers

sugekoppen bulk fjerning kommer i en rekke størrelser og arbeid noe som et bad stempelet. Du trekker på et håndtak festet til koppen eller koppene, og bulke spretter ut igjen. Brukes på en ren, oljefri, flatt underlag, trekker suge ut en liten til mellomstor bulke med bare en kopp eller to festet med en bro for større områder. Sugekoppene er en rimelig måte å gjenopprette karosseriet, spesielt hvis bulk er grunt og ingen maling har gått tapt. Som en forholdsregel, må du huske å plassere et gammelt tårn under området du arbeider på å fange løs maling chips for matching eller erstatte. For større bulker, hvor flere kopper eller programmer er nødvendig, starter prosessen på ytterkantene av en bulk, som arbeider mot innsiden. Er sugekoppen kits for bulk fjerning tilgjengelig på bilen deler butikker og kommer i en rekke alternativer, for eksempel kits med flere størrelser av kopp og en tilkobling håndtak, kopper med et håndtak du griper med begge hender, eller single kopper.

bearbeiding Hammer

metallarbeid hammer er en grunnleggende auto karosseri verktøy med en avrundet metall hode på et tre eller metall håndtak. Det riktige navnet for dette verktøyet er en "ball peen hammer." Den er spesielt designet for metall arbeid. Å tappe ut bulker fra undersiden av karosseriet, først fjerne montering som hindrer tilgang, for eksempel fendere, deretter bruke en metallarbeid hammer med små, korte strøk, som starter på utsiden av bulker og flytter forsiktig inn i sentrum av skaden. Bruke dette verktøyet i forbindelse med en dolly for best resultat.
Dolly

En dolly er et metallbearbeiding verktøyet tilgjengelig i en rekke former og størrelser, brukes i forbindelse med en hammer metallbearbeiding. For å fjerne bulker ved hjelp av en dolly og hammer, plasserer dolly på innsiden av bulke du arbeider på, og ved hjelp av korte kraner med hammeren, arbeide fra den ytre bulk kanten til sentrum, flytter dolly etter behov. En dolly fokuserer kraften av hammerslag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62598.html

Previous:
Next:

Body Shops