Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan gjøre Auto Body Work

Auto kroppen arbeidet kan være svært gledelig, og likevel det kan være svært utfordrende. Det er nesten som om du lager et kunstverk i form av en skulptur når du omforme og forme bilen paneler. Enten du er pounding ut en stor bulk, som arbeider med Bondo filler eller glass over små riper, må du skaffe et spesielt preg for å få kroppen akkurat og klar for maling. Få en generell oversikt over hva du kan gjøre med kroppen fungerer. Du trenger:
Sandpapir (60-600 grit)
Hammer
Dollys eller bulke-trekking verktøy
Høy build primere
Bondo kroppen filler
Etterbehandling sparkel
innglassing sammensatte
Metal skjæreverktøy
Sveiseutstyr
støvmasker
Wax og fett remover løsemiddel
Vis flere instruksjoner
en

komme under den skadede delen av en stor bulk ved hjelp av en hammer og dolly system. Plasser dolly på utsiden av bulk og hamrende metallet innenfra å bøye metallet tilbake til sin opprinnelige form. Hvis du ikke får tilgang til baksiden av panelet du kan ende opp med å bruke metall avtrekker som kan settes opp til å trekke bulke fremover. I mer alvorlige tilfeller kan de bøyde paneler må trekkes ut med spesielle maskiner. Målet her er å trekke metallet tilbake til sin opprinnelige stilling, eller erstatte panel med et nytt hvis det er nødvendig.
2

Fylle for et panel som du rettet ut eller fylle ut en mindre bulk med en Bondo kroppen filler. Du kan også bruke en etterbehandling kitt som er ment å gjelde i tynnere lag, mens Bondo kan bli satt på tykkere. Når du gjør kroppen fungerer, ønsker du å bruke så lite filler som mulig. Du er best av når metallet er ganske mye rett i stedet bygd opp med fyllstoff, som kan til slutt sprekke og falle ut av plass. Spredt på jevnt, la det tørke hardt og deretter sand ned med 60 til 120 grit papir og avslutt med finere havregrøt til fjær kanten til omliggende flater.
3

Kutt ut noen rustne deler med en skjærende verktøy hvis du arbeider med fjerning av rust. Deretter sveise i nytt metall som en patch, være sikker på at du har klippet bort all rust først. I dette tilfellet må du dikte et stykke metall, typisk 22 gage, for å passe åpningen. Du vil da trenge å slipe ned de høye sveise flekker og bruke en filler å glatte over den nye metall og fjær kanten til den eksisterende metal.
4

Sand ned riper, gammel maling, klarlakk eller mindre feil med 120-220 sandpapir for å få ned under klarlakk og maling. Deretter kan du bruke en glass og sted forbindelse som er ment å fylle i mindre dings eller riper. Påfør i tynne lag. Vent til hvert lag tørke, sand det flatt med en finkornet papir og bruke et annet lag inntil området er plant og jevnt. Du kan bruke den samme forbindelsen til å fylle i hullene og fjær kanten noen litt grove kanter igjen fra kroppen fyllstoff.
5

Sand med 400 grit papir eller bruke en skrapemerker pads når ingen reell karosseri er nødvendig, men du bare ønsker å forberede seg på primer og ny maling. Støv av alt slipestøv eller blås rent med en luftslange. Bruk alltid en voks og olje remover før sprøyting på noen primere eller selfangere.
6

Block sand med en annen farge primer som en guide strøk for å få en veldig glatt overflate etter kroppen verk av enhver art har tatt sted. Block sliping er tidkrevende og kjedelig, men må gjøres. Din fleksibel sliping blokk bør være minst 12 inches lang, og når du sliper løpet primer bør du bruke hvor som helst 300-400 grit pakket rundt blokken din. Bruk lange slag i forskjellige retninger med lik og fast trykk. En veiledning strøk av en annen farge primer påføres over den opprinnelige primer. Som du blokkere sand og begynne å fjerne primer, vil du se noen lave flekker som forblir uberørt av den opprinnelige primer. Disse lav kapasitet kan fylles med glasur eller filler eller noen ganger ytterligere blokk sliping vil flate ut området. Det gamle ordtaket for en perfekt glatt kropp er, "Når du tror du er ferdig blokk sliping, gjør det igjen, og deretter en gang til." Den perfekte maling arbeidsplasser og glatte kropper tok mye hardt arbeid for å få som inkluderte mye av "blokk sliping."
7

Spray på grunning og primer selfangere på regelmessig basis under kroppen fungerer. Du bør aldri spray primer, men før du har pusset den gamle malte overflaten, så bør du bruke en olje eller fett remover, lakk tynnere eller andre oljefri løsemiddel før primer påføres. Avsluttende sliping av grunning før sealer bør gjøres ved hjelp av en 400-600 slipepapir. En endelig tørk med fett eller olje remover løsemiddel bør brukes en gang her før primer sealer påføres. Primer sealer brukes som en avsluttende spray like før maling er sprayet på bilen, som tjener til å forsegle i primeren og gir deg en meget jevn finish.
8

Survey kroppen skade først Før du hopper inn noen kroppen arbeid, alltid være sikker på å kartlegge skadene, planlegge dine trekk på forhånd og har alle forsyninger du trenger på forhånd. Tålmodighet er et must, og hva du tror vil ta deg en time, kan ta deg to eller tre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62597.html

Previous:
Next:

Body Shops