Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bruke en HF Bead Roller

Harbor Freight utelukkende distribuerer en perle roller kit produsert av Central Machinery som er egnet for 18-tommers stål og med en 18-gauge kapasitet. En perle rullebøyninger metallplater ved å tvinge en limstreng langs sin lengde for en lang rekke forskjellige anvendelsesområder, og det er vanlig brukt innen den auto-butikk industrien. Ifølge racing teknologi hjemmeside Circle Track, kan en perle roller gi en mindre farlig arbeidsmiljøet for mekanikere ved å rulle en perle på de skarpe kantene av komponenter og hemming av metall. The Harbor Freight perle roller kit inneholder ulike størrelser av perle og flens mandrels, har en støpejern base, og sveiv driver manuelt. Du trenger
Vise
Workbench
Bead roller kit
3/8-inch skiftenøkkel
5/32-inch unbrakonøkkel
3/16-inch unbrakonøkkel
12mm fastnøkkel
14mm fastnøkkel
Vernehansker
Tykke klær
Hard-avkortet sklisikker sko
Vernebriller
Stålplate
Marker penn
Straight- edge
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Bolt en standard auto shop skrustikke til en arbeidsbenk som er sterk nok til å holde perle roller vekt på 60-lbs, skrustikken og metall-materiale. Bruk to personer til å løfte perle roller i skruestikke og skru skrustikke pin klokken for å feste den på plass
2

Skyv spy håndtaket på siden monteringspinnen ligger på den aktive roller;. Dette er ved den motsatte ende til formene. Fest håndtaket ved å skru den øverste bolten på håndtaket ned på den flate siden av monteringspinnen og stram med en 3/8-inch skiftenøkkel.
3

Endre dør til type du trenger i henhold til produsentens anbefaling, eller la de ferdigmontert seg på perle roller på plass for å øve.
4

Sjekk at alle bolter er stramme før du bruker perle roller. Bruk en 3/8-inch skiftenøkkel, 5/32-inch og 3/16-inch hex nøkkel skiftenøkler, og 12mm og 14mm fastnøkkel til å stramme forskjellig størrelse bolter tilsvarende.
5

Bruk vernehansker og tykke klær, sklisikkert harde avkortet sko og vernebriller før du arbeider med stålplate. Velg et ark av stål som er mindre enn 18-inches bred og ikke høyere enn 18-gauge. Markere en beading tråd på stål ved hjelp av en markør penn og linjal.
6

Plasser ark av stål opp til rullene slik at metall setter mellom dør. Juster markør linje til den utstikkende ribbein på terningen. Bruk en annen person for å slå spy håndtaket sakte mens du mate metallet gjennom dør.
7

Guide metallet for hånd for å rulle en perle langs markør linjen i stål. Slutt å dreie spy håndtaket, det vil frigjøre aktive øvre hjulet for deg å fjerne stålplate fra dør

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62795.html

Previous:
Next:

Body Shops