Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan fikse en New Beetle dørlås

dørlåsen ikke fungerer på din Volkswagen New Beetle er et stort problem som kanskje bare ser ut til å være et lite problem. Det er to viktigste komponentene i dørlåsen som er sannsynlig å være årsaken til problemet og trenger reparasjon /erstatning. Du må fjerne den indre innredningspanelet for å skifte ut en av, men låssylinderen i dør er lettere av de to. Sperrehaken er koblet til plastposen på innsiden av døren, og vil være mer vanskelig. Du trenger
Trim stick
Skrutrekkere
Torx skiftenøkkel
Wrench
Lock cylinder med nøkkel
døren låsen
Vis flere instruksjoner
Dørtablå

en

Koble den negative (svart) kabelen fra bilbatteriet.
2

Ta en manuell vindu sveiv, hvis montert, ved å skyve spacer mellom håndtaket og trim panel bort fra håndtaket er knappen for å frigi klippet. For elektriske kontroller, lirke bryteren panel med en skrutrekker eller trim stick og koble kontaktene.
3

presse dekselet av dørens håndtak med en liten skrutrekker og fjern skruene på undersiden det. Fjern skruene langs panelets nedre kanten.
4

Arbeid en trim verktøyet langs kantene av panelet for å løsne det fra sine klipp. Ta tak og trekk panelet og koble fra håndtaket lås stang og alle elektriske kontakter.
5

Installer panelet i motsatt rekkefølge når du har fast låsen.

Lås Sylinder
6

Fjern plastdekselet pluggen på enden av døren nær låsen for å avsløre skruen. Løsne skruen med en Torx skiftenøkkel, men ikke løsne det hele veien.
7

Sett nøkkelen inn i låsen sylinderen. Trekk sylinderen ut av døren.
8

Installer den nye låsesylinderen inn døren med sin nøkkel satt inn. Stram til festeskruen i døren og fjern nøkkelen fra sylinderen.
Dørlås
9

Fjern låsesylinderen som beskrevet ovenfor.
10

Senk vindusglass før du kan få tilgang til sporskruer gjennom hullene i døren. Løsne boltene med en skiftenøkkel, dra glasset opp for hånd og tape den til døren i øvre posisjon.
11

Koble de elektriske kontakter for døren og mate ledningene gjennom døren hullet.
12

Løsne låsen fra døren ved å fjerne boltene på slutten av døren med en Torx skiftenøkkel. Fjern transportørens bolter, løft det opp og bort og koble den elektriske kontakten for låsen magnetventil.
13

Drive ut låsen to pinner med en punch, snu låsen over og koble kabelen og kobling stang for å fjerne låsen.
14

Koble erstatning låsen til kabel og kobling stang og deretter kjøre pinnene på plass for å montere den på carrier.
15

Koble transportøren med sine bolter, kobler alle elektriske kontakter, feste låsen er festeboltene på døren enden og un-tape og skru vinduet glass tilbake på plass innen sitt spor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62438.html

Previous:
Next:

Body Shops