Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan fylle ut Auto Body Forms

På et tidspunkt må du ta din bil inn i en bil verksted for å få arbeidet gjort. Enhver kropp arbeid utført av en tredjepart auto-body shop vil kreve en avtale skjema som du må fylle ut. Noen auto-kroppen butikker vil fylle ut detaljene i arbeidet, og deretter be deg om å signere skjemaet, slik at du har en avtale om arbeid som må gjøres. Pass på at du fyller ut skjemaet korrekt eller i det minste forstå selve skjemaet før du signerer den stiplede linjen. Instruksjoner
en

Skriv inn dine personlige opplysninger som navn, adresse, postnummer og datoen du tok bilen inn i butikken. Pass på å bare fylle ut blanks og skrive navnet ditt i manus, og ikke signere en linje ennå. En signatur er nødvendig nederst i skjemaet for å vise at du er enig med arbeidet og kostnadene som er estimert. Signering før bilen har blitt inspisert gir auto-body shop frihet til å skrive i enhver pris de føler inkludert.
2

Skriv i detaljene i bilen i den andre delen av skjemaet. Dette inkluderer merke og modell, år, kilometerstand, bilen tag og kjøretøy identifikasjonsnummer. Bilen detaljer og fødselsnummer vil være i instruksjonsboken i hanskerommet. VIN nummeret kan også bli funnet inne i driver-side dørstolpen.
3

Hånd skjemaet tilbake til auto-body shop og la dem undersøke bilen. Når de har en idé av arbeidet bilen krever, vil de fylle ut skjemaet seksjoner relatert til arbeidet anbefalt og noen deler du trenger å kjøpe. Butikken vil helt klart merke både elementet og prisen, så pass på å sjekke opp på regnestykket.
4

Diskuter alle de tingene du ønsker gjort på bilen med body shop, så har dem skrive i den totale deler, arbeid, delsum, avgifter og totale kostnader. Sørg for at alle kostnader er tydelig merket på skjemaet, og deretter signere avtalen i bunnen av skjemaet. Denne signaturen bekrefter at du vil at arbeidet som er gjort og godtar den totale prisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62797.html

Previous:
Next:

Body Shops