Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Hakk a Steel Motorsykkel Fender

Motorsykkel fendere er avskåret av sine eiere på ulike måter av ulike grunner. Noen avskåret de bakre endene av halen fender å endre vinkel. Den midterste delen av fenderen kan kuttes av og de kortere deler er sveiset sammen. Noen skjære fenderen lengderetningen langs midten, og sveise på en strimmel av stål med de to delene for å utvide den. For å gjøre det smalere, blir en strimmel kuttes i lengderetningen fra midten. Uansett hvordan det er gjort, ombygging en motorsykkel fender er en moderat tøff jobb. Men det kan gjøres hjemme. Du trenger
Steel motorsykkel fender
Skjæreverktøy
Air kompressor
Cutting wheel
Målebånd
øreklokker
Safety skjold
tusjpenn
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

ta målinger og ta dem. Målingene vil bli bestemt av hvor mye du ønsker å kutte av fender din.
2

Plasser fender på arbeidsbordet og hold den inne sikkert. Markere ut de områdene som du ønsker å kutte i henhold til de registrerte målingene.
3

Sett fender tilbake på motorsykkelen for å være sikker på at målene du har tatt er tilstrekkelig for de endringer at du ønsker å gjøre. Hvis du ikke er fornøyd, måle igjen og gjøre frisk karakterer for kuttene.
4

Fjern fender fra sykkelen. Rydd området der du skal kutte fender og be en hjelper til å holde den hardt ned på flatt underlag der du vil klippe den.
5

Koble kuttehjulet til din skjærende verktøy og stram den i henhold til instruksjonene. Slå på kompressor og vent til det å lade. Juster trykket innstillingen og fest kniven til den ved sin luft slange vedlegg.
6

Ta på deg øreklokker og sikkerhet skjold før du forsøker å skjære gjennom stål fender. Hold kniven i vinkel og sakte skåret langs merkene. Ikke legge noe press. La verktøyet gjøre skjæring.
7

La fender avkjøles før du berører den. Påfør kaldt vann med fille for dette. Når den er avkjølt, satte den på motorsykkelen for å forsikre seg om at kutt har møtt dine spesifikasjoner. Hvis ikke, så kan du gjøre de nødvendige kuttene igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62657.html

Previous:
Next:

Body Shops