Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer du en E46 Coupe Door Seal

På BMW E46 , er et vanlig problem at døren segl tendens til å bøye seg ut og forårsake vindstøy og lekkasje. BMW er klar over problemet . For å løse problemet , må du få en fabrikk dørpakningen utskifting og installere det på din bil . Det er ikke vanskelig å gjøre, og når det er gjort , bør lekkasjene gå bort. Du trenger
Replacement dørpakningen
Flat -skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk av fabrikken dørpakningen med hendene. Det er et gap i forseglingen på bunnen av døren , så den enkleste måten å gjøre det på er å trekke forseglingen ut via dette gapet og bare trekke hele veien rundt .
2

Start søker erstatningen tetning i bunnen av porten , og i midten, hvor den opprinnelige splittet i forseglingen var plassert. Press den nye pakningen på plass med hendene, og begynne å jobbe den rundt dørkarmen .
3

Lirk tilbake noen plast paneler som er i veien med flat skrutrekker . Deretter kan du brette forseglingen bak panelet akkurat som fabrikken gjorde det.
4

Fortsett å jobbe deg rundt panelet før du har fullført forseglingen på bunnen av døren . Dobbeltsjekke for tetthet, og lukket døren for å være sikker på at den lukker tett og tetter godt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62339.html

Previous:
Next:

Body Shops