Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan beregne Automobile Paint Refinish Tid

Bestemme nøyaktig bilverksteder belastningene er alltid vært et komplekst problem . Det er mange skrekkhistorier av intetanende forbrukere blir grovt overladet eller ladet for reparasjoner som ikke ble gjort. For å bidra til å løse dette problemet , bilprodusenter utstede arbeidstid guider som brukes av deres forhandlernettverk . Disse retningslinjene bestemme garanti kostnader som er sendt av forhandlerne tilbake til fabrikken for betaling. De er også brukt til å avgjøre kundenes kostnader. Gjennom årene har mange selskaper utstedt lignende guider. Instruksjoner
en

Velg en arbeidstid guideservice . Søk på Internett ved hjelp av " maling og kropp arbeidstid guide" som søkekriterier . Det er flere selskaper som tilbyr denne tjenesten . Alldata er det ledende selskapet innen dette feltet . Chilton og Motor Information Systems er også høyt respektert .
2

Beregn maling og sluttid. Se i gang guide og velg merke og modell av bilen blir reparert. Referere panelet skal males og velg maling system som brukes, slik som grunning og klarlakk . Legg den tiden og noter totalt. Arbeidstid er vanligvis delt på tiendedeler av en time , med hver tiende være seks minutter.
3

Bestem kostnadene for reparasjon. Multipliser den tid som er fastsatt av arbeidskraft rate per time. For eksempel , hvis tiden er 1,6 timer og arbeidskraft rate er $ 20,00 , er avgiften $ 32,00 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62626.html

Previous:
Next:

Body Shops