Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Pathfinder Bumper

Skadede støtfangere på din Nissan Pathfinder ikke vil bidra til å beskytte lastebilen i en kollisjon. Hvis du har lidd en krasj som er ødelagt det fremre eller bakre støtfanger, erstatte den så snart du kan. Du kan også fjerne lager støtfangere for å erstatte dem med ettermarkedet designer seg hvis du ønsker det. Skifte enten støtfanger kan være en enkel operasjon, men det vil kreve en ekstra person hjelp. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Assistant
Replacement støtfanger (s)
Vis flere instruksjoner
Front Bumper
en

Fjern den indre fender skjold fra hjulet godt ved å fjerne sine syv skruer. Åpne panseret og ta av grillen ved å rotere sine klemmene 45 grader med en skrutrekker, trekke grille fremover og forsiktig løfte den ut. Fjern risten støping under frontlys og fjerne støtfanger boltene på fender etterfulgt av klippene forbinder støtfanger nedre halvdel til radiatoren støtte.
2

Koble tåkelys ved å fjerne den lille grillen fra støtfanger er nedre del, fjerne lysets festebolter, trekke lyset ut og koble den elektriske kontakten.
3

Fjern muttere og bolter for støtfangeren ved å nå gjennom åpningen i front med skiftenøkkel, har en assistent støtte støtfangeren som du gjør dette. Fjern støtfangeren fra lastebilen.
4

Fest ny front støtfanger til lastebil, ved hjelp av assistentens hjelp til å støtte det, og fest alle muttere og bolter.
5 < p> Re-installere tåkelys og alle andre deler i motsatt rekkefølge.
Bakfanger
6

Ta av skvettlapper ved å fjerne sine skruer . Fjern den indre fender skjold ved å fjerne sin skrue og push-pin låsen.
7

Sjekk og se om Pathfinder har en bakdør dekk transportør utstyrt. I så fall fjerne boltene for dekk carrier spissen, gummi støtfanger og dekk carrier guide
8

Løsne klipsene som fester støtfangeren øvre halvdel til lastebil;. Det bør være seks av dem. Fjern mutrene forbinder støtfanger brakettene til rammen som assistent støtter støtfangeren og fjerne støtfangeren.
9

Installer en ny støtfanger med assistenter hjelp og bolten /klipp.

10

Koble alle deler som ble koblet, inkludert boltene innenfor bakdekselet dekk transportør, hvis montert, og bolter til støtfangeren bæreavstiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62413.html

Previous:
Next:

Body Shops