Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan rydde opp etter sprøyting en Clear Coat

Automotive klare strøk påføres for å gi en tøff beskyttende skall enn farget maling mens fremme et høyt nivå av glans. Mange moderne materialer er uretan-basert eller akrylbasert og bruke hurtigvirkende herdere for å hjelpe dem kurere raskt. Fremveksten av vann-baserte materialer gir et sikrere arbeidsmiljø alternativ, men disse er i hovedsak brukt til ettermarkedet farge søknad i stedet for klarlakk. Rengjøring verktøy og utstyr kan bidra til å unngå dem tilstoppes eller tilsølt. Du trenger
Spray pistol rensing av maskinen
Vernebriller
Latex hansker
Airline
Kompressor
Paint brush
Cellulose tynnere
Godkjent avfall mottaket
Beholde klipp
lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller og gummihansker.
2

Tilsett ca 10 oz. av rene cellulose tynner til pistol og spray gjennom å bruke en tilgjengelig flyselskap for å bidra til å fjerne alle spor av klarlakk fra kamrene i verktøyet.
3

Fjern ventilen og luft regulator fra sprøytepistolen og åpne fronten av kanonen rensing av maskinen. Det vil vanligvis være to vri spakene på forsiden av maskinen. En vil levere en strøm av brukt, filtrert cellulose tynner, mens den andre vil levere en kraftig stråle av ubrukte cellulose tynner.
4

Dekk pistolen med filtrert tynner og bruke en pensel til å rengjøre alle spor av klarlakk fra utsiden av kanonen og malingen potten. Bruk korte strøk med lett trykk. Slå av tilførsel av filtrert tynner gang utsiden av pistolen er ren.
5

Fjern maling potten fra den største pistolen montering og bruk en skarp stråle av ren cellulose tynner for å fjerne eventuelle gjenværende klarlakk materiale fra tilkoblingen port mellom potten og pistol. Ta en støttemur klipp og fest den over armen på maling pistol for å sikre kamrene forbli åpen. Åpne det indre lokket på sprøytepistolen rengjøringsmaskin og plassere på sprøytepistolen på en av jet rengjøringsmidler følger, sikrer spissen av stråle renere passerer inn i tilkoplingsporten. Lukk lokket og senke fronten av renhold maskin.
6

Drei timer foran skjermen til en innstilling av ti minutter, og maskinen vil automatisk pumpe filtrert tynner gjennom pistolen. La maskinen til å kjøre en full syklus og ikke løft lokket til pumpen har deaktivert. Fjern renset pistolen fra jet renere og ta av holdeklipsen. Tørk av med et stykke lofri klut og monter våpenet.
7

Vask alle blande gryter og måle kjepper i pistolen rense maskinen når pistolen har vært lagret bort trygt. Kast så mye avfall som mulig før rengjøring potter og pinner for å bidra til å forlenge levetiden til cellulose tynner i septiktanken. Kast eventuelle forbruksvarer som gummihansker når utstyret er fjernet fra maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62802.html

Previous:
Next:

Body Shops