Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer en Durango Ball Joint

Installere en ball joint på en Dodge Durango betyr installere hele kontrollen armen på en forhjulet. De øvre og nedre styring armene hver har et kuleledd, og de er festet til armene. Dette er de primære hengsler for forhjulene og suspensjon. Den nøyaktige installasjonsprosessen kan variere avhengig av året at Durango ble bygget og om den har to-eller firehjulstrekk. Og det kan være andre komponenter, for eksempel bremsekalippernes eller støtdemper, at du må installere eller justere fordi de ble fjernet /justeres med den opprinnelige arm. Du trenger
Floor jack
Jack står
Wrench
Kontroll arm
kronemutter
Splint
Vis flere instruksjoner
1

Kontroller at lastebilens front end er riktig hevet og båret på bukker med riktig hjulet fjernet. Hev et gulv jack å støtte den nedre kontroll arm hvis du installerer den øvre.
2

Plasser kontroll arm og kuleledd. Monter pivot bolter og /eller nøtter med en skiftenøkkel. Ikke trekk til mutterne helt på nedre kontroll arm.
3

Koble kuleledd til styringsgruppen knoke og fest den på plass med en kronemutter på ballen stud. Sett inn en splint gjennom hullene i mutteren.
4

Koble bremseslangen støttebraketten på plass på øvre kontroll arm med en skiftenøkkel og braketten er bolt. Koble stabilisator bar lenke til nedre kontroll arm med sine bolter.
5

Koble hjulet til akselen stendere med slepe nøtter og dekk jern. Senk lastebilen ut av kontaktene.
6

Stram pivot nøtter på den nedre kontroll arm når lastebil er på normal kjørehøyde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62803.html

Previous:
Next:

Body Shops