Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner en Dodge Durango førerdøren

Dørene på en Dodge Durango er tunge, men de er enkle å fjerne og erstatte med bare noen få verktøy og litt tid. Hvis du bytter ut døren, nye dører er tilgjengelig fra forhandleren, og hvis penger er et problem, kan du se etter brukte dører fra en skraphandel. Men vær oppmerksom på at selv en brukt dør kan du spare penger, sørg for at den er i god form, eller det kan ikke være et godt kjøp. Du trenger
Jack
Block av tre
Wrench satt
Scratch-all eller isøks
Vis flere instruksjoner
en

Åpne de dør av Durango din og finn gummi støvel som går fra dør til lastebilens dørkarmen. Trekk boot tilbake utsette kablingskontakt inni den. Trykk på låsetappen på ledningsnettet kontakten deretter skille de to halvdelene.
2

Plasser en jekk under bunnen av døren med en trekloss mellom jekken og døren. Hev jack å støtte døren, men gjelder ikke press oppover på den eller du vil skade døren.
3

Etch en linje rundt hengslene med en ripe-all eller annet skarpt verktøy for å gjøre omstillingen enklere. Fjern de to nøtter, en fra øvre hengsel og en fra bunnen, med en skiftenøkkel. Sett dem til side og fjern de to boltene, en fra hver hengsel, med skiftenøkkel.
4

Trekk døren bort fra kroppen, støtter den med jekken, så sett den til side. Hvis du bytter ut døren, må du kanskje deler utenfor denne døren så ikke kast den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62649.html

Previous:
Next:

Body Shops