Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan å bore ut Cylinder Bolts

Boring ut boltene i bilens topplokk bør bare gjøres som en siste utvei. Det bør bare gjøres hvis boltene har blitt så gamle og rustne at de ikke vil komme ut på noen annen måte. Skruehodet skal ha brutt ut først før du bør selv vurdere det, og da bør ethvert forsøk med tang eller andre gripende verktøy gjøres. Vær forsiktig så du ikke skader noen del av topplokket. Dette er hva du trenger selg Electric drill
Reverse handling biter
Sentreringskjørner og hammer
Penetrating smøremiddel
Vise-grip kjøkkenvifte
Socket kjøkkenvifte
Magnetisk tryllestav

Vis mer Instruksjoner
en

Velg riktig størrelse borekronen å bruke med drillen din. Bruke en med en mindre omkrets enn bolten du skal fjerne, om så bare med litt, slik at du ikke vil skade de innvendige gjengene på sylinderen. Bruk en drill og biter som kan tillate deg å bore i motsatt retning hvis mulig.
2

Punch et hull i skruehodet (uansett hvor mye som er igjen av den) med en kjørner og hammer. Dette vil hjelpe deg posisjon og balansere borekronen så det reiser rett ned uten å svinge til en side.
3

Påfør en gjennomtrengende smøremiddel som WD-40 til bolten slik at den går ned inn i trådene for å bryte gjennom rust og løsne bolten. Hvis det er nok av bolten som stikker ut, kan du prøve å bruke en skrustikke-grep kjøkkenvifte verktøy for å fjerne bolten uten boring.
4

Plasser drill med en omvendt-action litt på bolten og bore inn i den ved omtrent 3/4 av en tomme, og dette kan tvinge bolten ut av seg selv. Hvis ikke, ta ut litt, bruke mer glidemiddel og sette inn en socket-type bolt extractor inn i hullet du boret. Vri kjøkkenvifte nøye for å unngå å bryte den.
5

Fortsett boring hvis extractor vil ikke fungere. Bor litt om gangen, påfør mer smøremiddel på hullet for å holde boret fra dulling. Når du tar ut borekronen, bruk en magnetisk tryllestav eller lignende verktøy for å rense metalliske spon ut av hullet.
6

Stop boring og fjern litt bør du bore hele veien gjennom bolten uten å fjerne det. Hvis det kommer til dette, må du prøve å bore gjentatte ganger fra ulike posisjoner med den hensikt helt sliping opp restene av bolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62326.html

Previous:
Next:

Body Shops