Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Mix Auto Paint Med Redusering

For å spraye en perfekt maling jobb krever en perfekt maling mix. Det er flere viktige skritt som må følges for å oppnå den rette blandingen, spesielt hvis metallic lakk er involvert. Uavhengig av emalje maling du bruker, enten enkelt scene eller totrinns, bruker riktig redusering gjør en forskjell i utfallet din. Du trenger
termometer
Fuktighet lesing meter
Målt blande cup
Vis flere instruksjoner
en

Ta en temperatur lesing og velge riktig redusering. Redusering kommer i tre temperaturområder, lav, middels og høy. Femti til 60 grader er det lave utvalget redusering. Mellomområdet redusering er vurdert for bruk mellom 60 til 70 grader. Temperaturer over 70 grader krever bruk av stor rekkevidde redusering. Lav temperatur reduksjonsgir flash-tørker raskere å holde maling fra sagging og kjører. Ikke bruk en hurtigtørkende redusering på en varm dag. Dette vil føre til at malingen spray å være pulveraktig, fordi malingen er tørr før den når panelet blir malt.
2

Ta en luftfuktighet lesing. Hvis luftfuktigheten er over 50 prosent enten utsette maleri eller har tilgang til et oppvarmet maling messe. Overlapping fuktighet i malingen er blanding av olje og vann. De skille og skape et dårlig produkt. Billakk klarer mye fuktighet som det botemidler, men når spray maling utover 50 prosent luftfuktighet resultatene bli uforutsigbar.
3

Følg instruksjonene som fulgte med maling produktet angående din fortynningsforhold. Store billakk-produsenter anbefaler ulike malingsprodukter forholdstall. Alle de lakkeringsverksted butikker har blande kopper med Måleskalaene. Noen produsenter anbefaler også og har statistikk på drypp tester. Dette betyr skikkelig blandet maling vil ha et visst antall dråper falle av enden av en maling spaken i en gitt tid. Når riktig blandet, maling klar til å sprøyte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62612.html

Previous:
Next:

Body Shops