Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner Fender på en Ford F-250

Det kan være en rekke grunner til å koble fra en av de foran fendere på Ford F250 pickup lastebil. Fender kan ha blitt skadet i en kollisjon og trenger reparasjon eller utskifting. Det kan også trenge maling eller rust fjernes mens resten av lastebilen ikke. Fender er montert på plass med flere fester, og du kan dårlig skade det hvis det ikke fjernes ordentlig. Dette kan ta minst to personer. Du trenger
Stor stick
skrutrekker
Wrench
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp panseret og støtte det med en rekvisitt som en stor pinne. Fjern lastebilens bærestaget ved å løsne klemmene med en liten skrutrekker og kraftig lirke det ut.
2

Ta ut husene for frontlykter og blinklys. Trekk opp utgivelsen klipp for frontlykter og koble de elektriske kontaktene, og deretter fjerne skruene for turn signal bolig og skyv den frem og ut av lastebilen.
3

Koble fra radiator grille. Fjern plasten trim panel på toppen av forsamlingen ved å fjerne sine underordnede, fjerne de fire øverste skruene, løsne den nedre halvdelen klipp og trekk den ut.
4

Skru ut skruene for splash skjold i fender godt og fjern det. Fjern stigbrettet hvis en er utstyrt.
5

Fjern boltene og følgesvenner forbinder fender til rocker panel og radiator support, åpne døren og fjern døren søyle boltene og deretter fjerne den øvre bolter langs motorrommet kant. De fleste av disse boltene krever en umbraconøkkel.
6

Ta av fender og flytter den bort fra lastebilen. Har en assistent støtte fender når du tar den for å unngå skade på lastebilen andre paneler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62483.html

Previous:
Next:

Body Shops