Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan male en Auto hjelp av en Clear Coat

Anvendelsen av klarlakk lakk over en base farge vil produsere en høy glans som er vanskelig, slitesterk og motstandsdyktig mot ultrafiolett lys. Det finnes mange forskjellige typer av klarlakk, men bilindustrien ofte er foretrukket akryl eller uretan-baserte materialer på grunn av raskere tørketider og brukervennlighet. Løsemiddelbaserte klare strøk slipper skadelige damper inkludert polyisocyanater så det er like viktig å bruke riktig sikkerhetsutstyr som det er å bruke de riktige søknad teknikker. Du trenger:
HVLP pistol
Lufttrykk regulator
Klarlakk
Herder
Thinners
Latex hansker
Mixing potten
Måling stick
Paint messe
Panel tørke
lofri klut
Tack rag
Air-matet respirator
Kompressor
Airline
Cellulose tynnere
Gun rense maskinen
avfall mottaket

Vis flere instruksjoner
en

Les gjennom det tekniske databladet følger med klarlakk før arbeidet begynner og etablere riktig blandingsforhold og sprøyting temperaturer. Slå malingen messe på å sprøyte modus og justere temperaturen innstillingsskive før den er i samsvar med det tekniske databladet. Vanligvis er en sprøyteinnretning temperatur på 20 grader Celsius ideell. Aktiver klarlakk i en blanding potten ved hjelp av en målestokk som tydelig skisserer riktig blandingsforhold. Legg herder og tynner og rør godt før du legger materialet til en HVLP spray pistol.
2

Påfør panel tørke til en lofri klut og tørk grundig over overflaten som skal males. Tørk av med en ren klut og kjøre en fille over overflaten for å fjerne eventuelle siste rester av hår, grus eller klut fibre. Sett på en luft-matet respirator som et middel for å beskytte deg mot skadelige damper, og ha et par latekshansker for å stoppe overspray landing på eksponert hud.
3

Sett lufttrykkregulatoren til 29 psi og holder pistolen ca 4 til 6 inches fra ansiktet av maleriet overflaten. Start på siden av overflaten og trekke tilbake den avtrekkeren på pistolen. Påfør et lukket lag med klarlakk på middels volum for å forsegle i grunnfarge. Bevege armen i en feiende bevegelse ved hjelp av en jevn hastighet og sikre at effektive cross-belegg foregår så det er ingen tørre flekker i din klarlakk.
4

La den første strøk sette av for tre til 5 minutter. Kontroller maskeringspapir omgir arbeidsflaten for å se om det første belegg er blitt klebrig før fortsetter. Påfør andre strøk som en full tildekking med høyt volum. Tregere armbevegelser litt i forhold til det første strøket for å garantere en fullstendig søknad, men opprettholde konsistent bevegelse for å hindre sags eller kjører. Utfør en visuell sjekk når det andre laget har blitt brukt for å sikre en klarlakk er jevnt fordelt og uten tørre flekker.
5

La klarlakk å kurere i 5 minutter før du slår på maling messe på bake-modus. Bake klarlakk i henhold til teknisk datablad. Baking ganger vil variere basert på den type tynner som brukes ved blanding. Rengjør HVLP spray pistol i en pistol renhold maskin som bruker cellulose tynner og sikre alt ubrukt klarlakk er plassert i en passende beholder som bare rommer avfall løsemiddelbaserte produkter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62807.html

Previous:
Next:

Body Shops