Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvorfor Is My Paint Gun Cob Webbing Stringy ?

Hvis en spray pistol brukes feil eller materialet innenfor det har ikke vært tilstrekkelig tynnet , maling ansvarlig for å bosette seg på en malt panel og skape en streng -lignende effekt som bransjeeksperter refererer til som cob webbing . Lav Sprøyting Pressure

Den siste høyt volum lavt trykk ( HVLP ) sprøytepistoler har en justerbar trykk innstilling og materialer må brukes i samsvar med de tekniske data som ble levert når du kjøper maling. En lav sprøytetrykket stopper maling fra atomizing riktig og resulterer i tynne tråder av materialet som blir tvunget gjennom luften lokket av pistolen .
Feil Material Forberedelse

Cob webbing kan skje hvis malingen ikke er blitt fullstendig blandet før påføring. Dersom en utilstrekkelig mengde herder eller tynner har blitt lagt , vil viskositeten av malingen være for tykk , og det blir umulig å tvinge det gjennom kammeret av en sprøytepistol uten bruk av overtrykk .
< br > feil sprøyting Avstand

Cob webbing kan ofte skje gjennom enkel brukerfeil . Det vanligste eksempel på uriktig anvendelse holder sprøytepistolen for langt bort fra overflaten av panelet som blir malt. Ved å opprettholde en konstant avstand på 4 til 6 inches fra skjermens overflate , kan du lett få en flat , jevn pels.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62773.html

Previous:
Next:

Body Shops