Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Thin Polyester Glassfiber Resin med aceton

Polyester resin er den mest brukte typen av harpiks og de billigste. Harpiks er en tykk glassfiber væske som når den blandes med 2 prosent katalysator blir et fast stoff. Du kan bruke mer eller mindre katalysator for å endre hvor lang tid det tar å herde, men bruker ikke mye mindre enn to prosent. Polyester harpiks vil bindingen til nesten alle overflater inkludert metall, tre, skum, plast og keramikk. Når den brukes på porøse materialer som tre, vil harpiksen ikke trenge inn i treet og danner en sterk binding med mindre den blir tynnet ut. Polyesterharpiks også brukes for gelcoat, som er glassfiber maling som må tynnes for sprøytepåføring. Polyester resin kan tynnes ut ved hjelp av ikke mer enn 10 prosent aceton. Noe mer og glassfiber vil ikke helt stivne. Du trenger
respirator
Gummi hansker
Liten bøtte
Polyesterbetong
Målebeger
Aceton
Rør stick
Catalyst
filtrulle

Vis flere instruksjoner
en

Sett på en respirator og et par gummihansker. Fyll en liten bøtte 3/4 av veien full med polyester harpiks ved hjelp av et målebeger. Hold styr på hvor mye harpiks du strømmet inn i bøtte.
2

Legg 10 prosent aceton til harpiks eller 10 deler harpiks til en del aceton. Grundig røre aceton i harpiksen til det helt blander sammen.
3

Legg to prosent katalysator til bøtte med tynnet harpiks og grundig rør det sammen med en røre pinne. Den glassfiber vil herde i løpet av 30 minutter etter at katalysatoren er tilsatt.
4.

påføre harpiksen på overflaten av tre eller annet porøst materiale ved hjelp av en filt valse. Rull harpiks på så jevnt som mulig i en tung frakk og la resin stivne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62400.html

Previous:
Next:

Body Shops